За життя

1) Сир Золотистий від ТМ Добряна не такий смачний, як від Lazur. Хоча теж смачний. Але Lazur'ний краще. 2) Чернігівська пивоварня випустила таку цікаву річ як beermix з лимоном або лаймом та м'ятою. Це фактично пиво змішане з простим за складом лимонадом. І перший і другий варіант надзвичайно смачні (особливо в охолодженому стані), оскільки мають смак більше лимонаду, аніж пива. Градусів там 3.8, якщо вірити банці, і суб'єктивно воно десь так на 3.5-4 і тягне.
Mirabo з грибами. Чудово, хоча дорого. Його треба вживати з дорогими французькими винами, краще білими. Куплений в Метро, більше я його ніде не бачив.

Рокфор виробництва ТМ Добряна. Дуже непогано. Дуже. Набагато краще за Danish Blue. Хоча золотистий в них краще вийшов, як на мене, але це питання особистих вподобань. Куплений в Мегамаркеті.
Вчора були придбані на дегустацію чергові сири, і вони виявились напрочуд чудовими. 1) Сир м'який сичужний "Дует" Преміум від ТМ Добряна. Добряна випускає сири досить нерівно. Брі в них просто ніякий (немає характерного смаку), Золотистий вдався, а цей Дует - wspanialy, як кажуть поляки. Смак насичений, консистенція і запах - дууже своєрідні (на любителя). Але - смачно. 2) Сир золотистий Лазур (виробництва Польщі). Просто фантастичний. Це сир з пліснявою, з класичним смаком, який і має бути притаманний сиру з пліснявою, але оскільки сир не білий, а золотистий, то в ньому додаються нотки і твердого сиру, і щось від Брі або Камамбера. Підсумовуючи, - похід в магазин вдався.
Давно я нічого не радив ... Сири я не люблю, але нещодавно натрапив на один з різновидів сиру Brie, а саме President, Brie з грибами. Ціну має чималу, але продається в (здається) 150-грамових пачках. Має специфічний Brie-шний аромат з додаванням грибного відтінку. Я вже третю пачку доїдаю. І ще одна річ, яка і дружині дуже сподобалась, це Добряна, сир Золотистий. Продається в трикутних пакуночках по 100 чи 150 грамів. Це різновид сиру з пліснявою, але на відміну від класичного вже Danish Blue цей має жовтий колір і дуже насичений смак і аромат, а також більш жирну консистенцію (danish blue все-таки сухий сир). Зовняшній вигляд в цього Золотистого специфічний, але не звертайте уваги. Рекомендується всім поціновувачам сирів з пліснявою. Скільки коштує, не дивився, бо брав всліпу, на пробу.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30