За життя

Microsoft вливає в Нокію мільярди

Придбання Нокії Майкрософтом найближчим часом не очікується

Як хочете, так і розумійте.

Як наш зіц-президент знайшов собі невірну мішень для боротьби (Тимошенко), так і Балмер з Microsoft, схоже, за деревами не бачить лісу, а за Гуглем - інших конкурентів: на ринку смартфонів вони збираються боротись з відкритим Андроідом, а не закритим (і дуже подібним на Microsoft) огризком.


http://communities-dominate.blogs.com/brands/2011/02/why-nokia-os-strategy-is-right-for-nokia-and-shift-to-android-or-phone-7-would-be-madness-now.html Якщо автор не бреше в цифрах, то стаття виглядає дуже цікаво. Серед іншого автор доводить, що обрана нокією стратегія є вірною. Дивно, що це розходиться з баченням нового CEO компанії Nokia . Але думки цікаві.
Я вже кілька місяців страждаю із-за проблем в Nokia Ovi Suite, котрий пропонується для здійснення синхронізації телефону з комп'ютером. Сьогодні мій терпець урвавсь і я пішов читати, що пишуть в інтернеті. І знайшов чудову пораду від працівника нокії, єдине що виконувати треба тільки першу частину. Порада була наступна: "видаліть все, що відноситься до Ovi Suite, з комп'ютера і перевстановіть його". Так от, видаляти треба, а перевстановлювати ні. Замість нього можна взяти на сайті нокії PC Suite. Він і потужніший (має важливі функції, які були прибрані в Ovi Suite) і працює без жодних проблем.
Nokia копає собі могилу і я б їй залюбки в цьому допоміг. Їхнє лайно під назвою Ovi Suite працює один раз з десятка і лише після якихось дивних танців з приводу порядку підключення телефону, запуску програми і Outlook'а. Причому, цей порядок з'ясувати мені так і не вдалося. В інших випадках Ovi Suite пише "синхронізацію скасовано" і хрін довідаєшся, чому. Софт від Oxygen Software працює чудово за тим винятком, що OxySync синхронізує тільки телефонну книгу, а мені потрібен весь PIM. Я завжди не любив нокії, і навіть знав чому - в них абсолютно, напрочуд криворукі програмісти. Це черговий раз підтвердилось. Питання: є якийсь софт, який просто синхронізує PIM (без жодних інших рюшечок) з телефоном, але робить це нормально? PS: Як тільки з'явиться Blackberry Torch в Україні, куплю його замість цього покидька.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30