За життя

Лист з заголовком "I wish you the best with this" і прикріпленням на 57Кб, в котрому вірус. Диви, які пустуни...
"Брус клееный, дикий от производителя".

Хочеться додати - годиться на дерев'яні паркани, огорожі. Кидається на незнайомців і дубасить їх.
Спам від дитячого магазину:
PAMPERS Active Baby гігапак - 139.99 грн. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.
Як на відомому радіо, розпочинаємо рубрику "спам".

Can you have fun 5 times at night?


Так, звичайно, в мене того фану кожні півтори години, під час швидкої фази сну. Зазвичай я ще й щось пам'ятаю зранку. Я про сни, якщо що... І  з гарним сном нічого не порівняти.
- Вы не думали о самоубийстве?
- А вы подумайте, подумайте

анекдот
Отримав двічі напів-спам із заголовком "planning an exit in 2013?" і особистим зверненням із пропозицією порахувати вартість бізнесу і оцінити ринок (щоб продати бізнес). Причому, другий лист був, схоже, через певний час після першого, бо писалося "I sent you an e-mail a couple of weeks ago".

Навіть не знаю, як сприймати такі пропозиції - чи в Європі так погано бізнес йде чи що.
Отримую сьогодні напів-спам, що починається фразою "Hi there! Hope you're having an AMAZING start to the week!" І вгадав же, гад, - початок тижня з-за ГРВІ видався таким, що головна думка вчорашнього дня була "коли ж я нарешті здохну". Truly amazing!
Сумна статистика стосовно спаму. Цього разу питання вивчається не в розрізі відправлення, а в розрізі отримання. І дослідження показує, що незважаючи на інформування людей і на те, що люди усвідомлюють ризики, пов'язані із спамом, вони відкривають спам-повідомлення. Зокрема, 15% респондентів відкривають повідомлення тому, що вони зацікавлені в інформації.

Що це означає? Це означає, що спам не перемогти пропагандою, інформуванням або сподіванням, що люди розумні. На жаль, розумність людей обмежується їх власними інтересами, тобто, якщо людину зацікавив заголовок, то вона відкриє повідомлення незважаючи на те, чи це спам чи ні. І вуаля - мільйони людей ловляться на заголовки на кшталт "Барак Обама потонув, пірнаючи з аквалангом" і отримують троянця (або й руткіт).

Каюся, я сам двічі відкривав (свідомо) спамові листи, і один раз заходив на сайт і навіть рекомендував сам сайт (бо сайт таки корисний).
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30