За життя

Через співробітника замовив і отримав крейдли для автомобілів для свого телефону HTC Evo 4G. Ідея була проста - крейдл вішається не на клей / присоску, а монтується в спеціальне кріплення. Компанія ProClip (www.proclipusa.com) пропонує окремо кріплення і окремо крейдли. Вони поєднуються один з одним. Таким чином я замовив два кріплення (для двох машин) і два крейдли.

Приїхало. Поставив. Дуже зручно - шнур живлення йде від крейдлу в прикурювач, саме кріплення монтується в машині за 20 секунд, телефон сидить справно і користуватись ним теж більш-менш комфортно (більш-менш тому, що ємнісні екрани - зло, особливо, коли машина вібрує на швидкості в 80-90 км/год).

Але є нюанс (с) . Крейдл відмінний. Кріплення теж. Між собою дві ці пластмасові деталі з'єднуються ... деталі з'єднуються ... з'єднуються деталі ... саморізами. По пластмасі. Майже намертво (тобто пару разів замінити можна, але не більше). Що заважало зробити простий замок із пластмасових гачків, - другий день вже голову ламаю.
Якщо ви користуєтесь Windows Mobile, - час дивитись на інші платформи. Microsoft в намаганнях наздогнати конкурентів замість того, щоб експлуатувати сильні сторони своєї платформи (певну сумісність по API з десктопною платформою, знайомі засоби розробки тощо) вирішила викинути стару платформу і створити зовсім нову. Це значить, що всі старі програми стають непотрібними і слід розробляти нові. А в цьому випадку ніякого сенсу підтримувати аутсайдера (а платформа Windows Mobile є аутсайдером серед мобільних платформ) для розробників немає. Гадаю, тут ми і побачимо перехід більшості поточних користувачів Windows Mobile на Android від Гугля та на нові платформи на базі Mobile Linux.
Завдяки анонсу на handy.ru знайшов дуже цікаві зовнішні акумулятори для туристів.

Якщо менші моделі годяться здебільшого для телефонів і іншої дрібної техніки, то найбільша модель (XPAL Victor XP18000) при вазі в 515 грамів має ємність 18000 mAh і дозволить три рази перезарядити середній ноутбук. Ціна - біля 200 доларів.

Можна також звернути увагу на їхню зарядку від соняшних елементів: SP 2000. Щоправда, годиться тільки для смартфонів.


  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30