Новини

12.11.2021

Вийшли в люди: Основи програмування для дітей

Якщо ви хотіли б навчитися або навчити дітей програмування, але відео в Youtube та курси "опануй C++ за 24 години" додають плутанини, трохи системного підходу не завадить. Книгу "Основи програмування для дітей" можна придбати та завантажити в улюбленому форматі на сторінці придбання електронної книги. Зараз це можна зробити, визначивши ціну самостійно!

19.07.2020

IT-енциклопедія для дітей чекає на вас!

Попіклуйтеся про майбутнє своїх дітей і про своє власне. Дайте дітям знання, що допоможуть в роботі і дозволять не відстати від цивілізації. Книгу "IT-енциклопедія для дітей" вже надруковано і примірники знаходяться в редації. Придбати можна на сторінці замовлення на сайті видавництва.

25.11.2019

Казки на сайті Libera

Казки в електронному вигляді тепер можна придбати на сайті Libera. Наявні формати ePub і PDF є рідними і включають ілюстрації, а також сайт автоматично конвертує книгу в інші формати.

06.01.2018

Нова гра для мобільних пристроїв: EcoBalance - утримуйте рівновагу світу

Днями було випущено нову гру для Android і iOS під назвою EcoBalance, де я беру участь в якості автора сценарію і наглядача. Гра вийшла дуже смішною, і вона гарно допомагає відволікатися від нудних дій (заняття на тренажерах, стояння в черзі, тощо). Завантажуйте, грайте і залишайте відгуки!

29.01.2014

Опубліковано нову статтю

Окремі питання національно-визвольної боротьби. Українські революції точаться навколо питання покращення матеріального життя. Без відповіді на питання духовного розвитку, ідеологічної складової ці революції не здатні докорінно змінити пострадянське життя українців.

22.03.2013

Опубліковано нову статтю

"Заколоти" як майбутнє людства. Дуже часто люди намагаються знайти якусь хитро вигадану систему (назвемо її “заколотниками”), котра замислила, найчастіше, захопити владу над усім світом і панувати над пересічними громадянами. Тут винен і потяг до конспірології і недостатнє розуміння принципів проходження певних соціальних і політичних процесів.

Новини 1 — 29 з 29
Початок | Поперед. | 1 | Наст. | Кінець По стор.