За життя

Цитата з реальної вакансії (хто не лінивий, знайде в гуглі, звідки):

Qualifications:



Bachelors Degree or higher strongly preferred in computer science or engineering and/or a minimum of 5 years' experience in all aspects of Network Infrastructure, and exposure to other information technologies
Product Specialist
Gateway Routing and Dial peers
SIP (G.711, G.729, G.722, T.48,etc) MGCP, Skinny, PRI protocols
MPLS, Metro E, Optical Carrier, DS1-3, ATM, SIP trunking, AccuRing, 800 SDNs, VRFs
Session Border Controller products
SRTP (Secure SIP)
QOS Policy provisioning
Web Collaboration Technologies (WebEx)
E911 rules guidelines and provisioning
Dial Plan configurations and translations; Application dialing rules, Class of Service restrictions
VMWare and Server Technologies
Knowledge of SQL, PostGRESQL, databases
Linux, Microsoft Server technologies
XML scripting
TFTP, Syslogging
LDAP, SLDAP, SFTP, TFTP, SSH, DNS, DHCP, 802.1x, RDP, POE
Internal and Public Certificate Authority
WiFi integration as well as broadband wireless federation.
Auto Attendant and Call handlers
CTI integration
IMS Federation and 3g/4g technologies XMPP Technology
Federation of B2B UC
Video Conferencing
ITIL Certification; ITIL v.3 preferred
CCVP, CCNP, CCNA
Presentation skills and excellent analytical skills
Proficient project management skills
Ability to visualize new applications of existing knowledge that lead directly to important new business opportunities
Thorough understanding of business needs and the opportunities available in evolving telecommunication technologies/standards and how they can be incorporated into network infrastructure solutions
Excellent written and oral communications skills i.e. ability to translate business requirements into a coherent long term strategy for Unified Communications Infrastructure
Excellent interpersonal skills and team orientation

Product:
Cisco Unified Communication Manager 8.x
Cisco Unity Connection 8.x
Cisco Unified Presence 8.x
Cisco Gateways and Routers (1800 series, 2800-2900 series, 3900 series, ASR series and modules.
Cisco Emergency Responder
Cisco Unified Computing System - UCS
Contact Center Integration (UCCE)
Tanberg Codian Gateways, VCS Control, VCS Expressway
Cisco Unified Personal Communicator, OCS, MOC and Sametime integration



Ми тут сперечаємось, скільки нулів має бути в зарплаті.
Проапгрейдив Sony Ericcson Experia neo V на Android ICS (4.0.3). ... три сторінки відбірного мату поскіпано ... хочу все повернути назад. Я не знаю, що вони там наробили (підозрюю, що скріншоти, про них нижче), але телефон став вдвічі повільніший і особливо це відчутно при запуску і перемиканні задач. Дайлер (RocketDialer Pro), котрий запускався менше ніж за секунду (тобто візуальної затримки не було), тепер запускається біля 2-х секунд. Кнопок перемикання бездротових мереж у вікні, що випадає, немає (на самсунгах є). Замість них лише кнопка Settings, через яку потрапляєш в меню Settings, в якому вже є ці перемикачі. Зайвий клік + запуск activity. При утриманні кнопки Home раніше з'являвся коротенький перелік з іконками (до 8 штук). Тепер з'являється вертикальний перелік зі скріншотами, два скриншоти на екран (тобто щоб перейти до попередніх програм, треба довго скролити перелік). І схоже, що скріншоти є одною з причин гальмування при запуску програм -- вони робляться перед переходом до нової Activity. Друга частина гальмування - це звернення до баз даних (телефонної книги в випадку дайлера). PS: Хто сказав, що шахи - спокійна гра? Я сьогодні знову впустив об стіну свій Evo 4G.
Я тут періодично розвожу нудоту з приводу того, як все погано в галузі смартфонів. А розвожу я її тому, що все таки дуже кепсько. От дивіться.

Первісна функція будь-якого телефону - це ініціювати виклик і відповідати на дзвінок, а також класти слухавку. Для цього в телефонів з самого початку існували кнопки "зняти слухавку" і "покласти слухавку". І це було зручно, оскільки ці кнопки можна було знаходити тактильно, не дивлячись на телефон, і тактильно ж дізнаватись, що вони натислись.

Аж ось прийшла ера смартфонів з ємнісними екранами і тупими маркетолухами. І виявилось, що апаратні кнопки "їхнім користувачам не потрібні". І, як в тому анекдоті про ніс і сифіліс, лишились ми з кнопками, а телефони без кнопок.

Комусь із користувачів стало зручніше? Я таких не знаю. Всі, кого я знаю і хто перейшов на тач-скрінові телефони, скаржаться на відсутність апаратних кнопок. Але маркетолоухам пофіг і ось вже останній оплот здорового глузду, Blackberry, представляє смартфон без кнопок (Blackberry Colt).

Це був довгий вступ до власне історії.

На ринку на сьогодні є рівно один смартфон з тач-скріном і з апаратними кнопками на сучасній ОС. Це GSmart G1310 від не останньої на комп'ютерному ринку компанії Gigabyte (вони відомі материнськими платами та відеокартами). Я на цей апарат із кнопками чекав майже пів року, а дочки, котрим він теж був обіцяний, три місяці.

Нарешті, 30 червня я купив 3 (три) апарати по 2400 грн. Через два-три тижні здох телефон у Діни (не вмикається). Вердикт сервісу - заміна материнської плати. Вартість заміни - 1500 грн. Поміняли по гарантії безкоштовно, але міняли два тижні. На початку вересня здох телефон у Аліси (не заряджається, хоча працює). Я думав, що просто контакт заряду перепаяти. Вердикт сервісу - заміна материнської плати. Вартість заміни - 1500 грн. Поміняли по гарантії безкоштовно, міняли два тижні.

Сьогодні Діна сказала, що в неї знову здох телефон. Навіть не вмикається. Здав в сервіс, подивимось, що скажуть.

І це я ще не хочу нести в ремонт свій апарат, бо я до нього звик, а там теж буде заміна плати (він реагує на пальці на тильній стороні корпуса як на дотики до екрану - long live capacitive screen, мля).

І я б в житті не купував цей викид китайського кружка електроконструкторства, якби на ринку були нормальні апарати. Але ж ні! HTC навіть відмовляється від використання металу в своїх виробах. Тобто робили хоч щось мінімально пристойне, тепер будуть робити таке ж дешеве пластикове лайно, як оцей GSmart. Нехай плебс хаває ...

And you know what? Думаєте, думка користувачів когось насправді цікавить? Ага. На сайтах HTC чи Самсунгу я не знайшов жодної форми зв'язку чи адреси, куди можна написати з тим, щоб співробітники компанії хоча б прочитали. Хочете спілкуватись із компанією? Йдіть нах купуйте що дають або йдіть нах. І це при тому, що менеджмент самсунгу розповідає в інтерв'ю, як активно вони спілкуються із користувачами і вивчають попит і отримують зворотній зв'язок.

І головне що якщо раніше користувач міг голосувати ногами, то з вини певних альтернативно обдарованих компаній (не будемо показувати пальцем на ябло), зараз все уніфіковане зокрема з причини абсурдної ситуації із патентами - ними захищене все, що можна, і будь-який виробник, якщо він хоче відійти від наявного дизайнерського рішення, швидше за все змушений буде крім технологічних змін ще й купувати чергову теку патентів, пов'язаних із дизайном і технічними рішеннями.

Короче, в датському князівстві щось конкретно смердить так, що вже й дихати неможливо.
Перший день цей роутер пропрацював нормально (вчора був раз завис, але то була випадковість). А сьогодні він в той же час (біля 10-ої години ранку) як почав виснути, так і перезавантаження допомагало лише на 1-2 хвилини. Причому, глючить роутерна частина, оскільки traceroute від пристроя до гугля йде нормально. Поки що поставили старий роутер. Сумно, оскільки TP-Link був чудовий роутер. Спробую ще його перепрошити на оригінальну прошивку, але шансів небагато.
В офіс купив монітор Dell U2412 і роутер TP-Link якийсь там. Монітор просто відпадний. Я вже років з 5 як не більше купую собі професійні монітори великого розміру (22", 24", зараз 26" вдома і оце 24" в офіс). Так от Dell U2412 сподобався мені більше ніж домашній NEC 2690WUXi2 (при тому, що NEC коштує втричі дорожче за Dell). TP-Link сподобався з усіх боків - і конструктивно і софт приємний (налаштування через web interface), і функцій багато, і інструкції продумані. Довідка з описами опцій повноцінна прямо в браузері. В роботі показує себе нормально на перший погляд, тарганів ловитимемо по ходу.
Якщо ви читали інтерв'ю із Джоанною Рутковською, то ви знаєте, що жорсткий диск - не єдиний притулок для шкідливого коду. А ось і чергове підтвердження.
Ну нарешті.
Features | imWatch Интересный девайс будет.

Что идет за седьмым слоем Сумрака?


Can Your BIOS Be Flashed By Malware? : Exclusive Interview: Going Three Levels Beyond Kernel Rootkits
HTC Flyer має стілус. Котрим можна робити нотатки поверх будь-чого! Якщо цікаво, читайте огляд за посиланням.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30