За життя

Називається WebP і являє собою графічну частину відеоформата VP8, запаковану в RIFF контейнер. Декларує істотно менший розмір файлу при аналогічному рівні якості, ніж JPG.

Удивительно неплохая статья по поводу, как создавать унифицированные приложения для основных мобильных устройств.
Те, що вона пропонує останні дні, я можу прочитати-розібрати з 3-4 спроби (тобто я натискаю refresh і отримую нову картинку). Щось в датському князівстві не те ...
Тут. Потрібно повзунками повернути три малюнки, щоб поставити їх вертикально. Жоден робот не зробить таке, і навіть людині знадобиться секунд з 5, щоб повернути всі малюнки.

Я вже певний час використовую і досі радію з сервісу AddThis. Повна кастомізація кнопочок, безкоштовна статистика (із щотижневим повідомленням на e-mail) тощо. Єдина проблема - на HTTPS сторінках не відображається як слід (незважаючи на те що в їхньому FAQ написано, що повинно працювати).
vaporjs. За наводкою звідси (див коментарі).
Давно искал способ втянуть адвордовые кампании (групп у меня там штук 50, руками забивать утомительно) в adCenter.

И вот чудо:

  1. Import your Yahoo! and Google campaigns
    Start strong in the unified Bing and Yahoo! marketplace—and take advantage of the increased reach—by importing your high-performing Google and Yahoo! campaigns into Microsoft adCenter. When you’re ready, use the adCenter Desktop (Beta) tool to make bulk updates and create campaigns with ease. Or use Microsoft Advertising Intelligence to mold your Google campaign content into high-performing adCenter campaigns. This keyword research and optimization tool provides keyword expansion, research, pricing, and KPI data to help you maximize your return without doing the heavy lifting.

Я тільки нещодавно помітив що Alexa показує Rank, вирахуваний за останні три місяці, а не поточний (за день, скажімо). Більше того, для сайтів з rank'ом більше 100К Alexa взагалі не рахує rank'и за день і за тиждень. Таким чином як засіб для оперативного відстеження коливань популярності Alexa годиться тільки якщо ви дуже круті. Принаймні, ми до цього дуже трохи, але недотягуємо :(.
Тут. Дозволяє дивитись, які сторінки і які вкладені файли довго підвантажуються.
Тільки що дізнався, що HTML5 включає в себе client-side database. По-перше, це не його собача справа -- HTML стандарт є стандартом форматування даних і створення інтерактивних representations. Для іншого є інші стандарти. А городити город із додаванням всього_що_може_згодитись в HTML 5 - це нісенітниця. А по-друге (і головне) -- вони представили чергову дірку для крадіжки інформації. Немає жодних сумнівів, що злочинці знайдуть способи для XSS на стороні клієнта швидше, ніж HTML 5 буде випущено в релізі. Тобто бачу, бачу заголовок аршинними літерами: "Stealing Your Client Data Just Got Easier With New HTML 5". Впору писати прес-реліз. $@#%#@%@
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30