За життя

Вчені наблизились до відповіді на це питання, потренувавшись на котиках. "Сенсоры показали, что домашние кошки спят или проявляют минимум активности в среднем 97% времени и только 3% времени бегают (играют, преследуют добычу). Бездомные кошки проявляли очень высокую активность 14% времени, притом в разное время суток и года."
Якщо вас цікавить, як працює бізнес із середини, читайте про продаж квітів.

Ежегодно в нашу страну фурами, грузовыми паромами и самолетами ввозят до 30 тонн срезанных цветов. Иностранные производители контролируют, таким образом, около 90% цветочного бизнеса в России
Якщо вас цікавить дбайливе ставлення до природи і питання енергозбереження, то вам буде цікаво прочитати статтю про "100-ватні" LED лампи. Зокрема стаття згадує, які проблеми виникають при створенні потужних LED ламп.
Наскільки цікавим може бути хробак? Повзає собі і повзає, риється, їсть, що дають. Гадаю, один хіба з тисячі людей пам'ятає зі шкільного курсу, як ці друзі природи розмножуються. Тим часом земляні хробаки роблять дива в аспекті переробки відходів життєдіяльності людей, тварин і рослин в добрива.

Тому сьогодні я влаштував собі маленьку екскурсію на міні-ферму з їх розведення. Ви вважаєте, що хробак живе як попало? Я теж так думав, поки не побачив, що для розведення хробаків використовується певна технологія. Насправді я поїхав туди просто забрати два відра тваринок для садових компостерів. Виробник же не тільки видав мені товар, але й розповів про технологію і показав, що до чого. І так гарно розповів, що мені навіть стало цікаво порозводити їх у себе (є технічна можливість).

Каліфорнійський хробак - це селекціонована порода хробаків із прискореним циклом розмноження. Але при цьому вони трохи вибагливіші до температурного режиму (в осінньо-зимовий період не розмножуються). Основна мета розведення - утилізація відходів і створення біогумусу. А ще цих хробаків люблять купувати рибалки для коханої риби. Крім того, хробак допомагає створити безвідходну технологію при вирощуванні грибів (шампіньонів і глив).

Деякі любителі розводять хробаків прямо в квартирах і використовують продукт для підгодовування кімнатних рослин.

Ще цікаво те, що хробаків продають поштучно (сотнями, рахуючи вручну) і в принципі, якщо батьки не люблять домашніх тварин, ніхто не заважає придбати десяток хробаків, розводити їх в прозорому контейнері (акваріумі, банці тощо) і називати їх по іменах.

Тому коли я переселяв хробаків з мішка в компостери, то вони для мене були вже не добривами, а домашніми улюбленцями.
Биологи воссоздали в лабораторных условиях эволюционный переход от двуполого к однополому размножению.

Роман Поборчий: Если посмотреть на что-то нетривиальное, давайте возьмем владельцев Андроидов и Айфонов, чем эти люди друг от друга отличаются и отличаются ли. Мы взяли запросы к мобильному поиску, которые были заданы с андроидов и запросы, которые были заданы с айфонов, классифицировали их, и выделили те тематики, которые очень сильно различаются в процентном соотношении.

Чем в основном интересуется пользователь андроида? Информатика и информационные системы, эротические игры, электронная музыка, форумы чаты, компьютерные игры, похоже, что этот человек – гик.

Обладатель айфона – главные интересы: прически, салоны красоты, свадьба, тосты сценарии, зарубежная проза, доставка цветов, лошади и бизнес-образование. Портрет – гламурная блдондинка».


Взято звідси.
Цікава детальна інформація, чому в шляхах файлів в DOS і Windows використовується backslash (\), а не slash (/), як в Unix.
Ламер думає, що в кілобайті 1000 байтів, а хакер - що в кілограмі 1024 грами.

Хто такі гугеноти, ви мабуть знаєте. А що таке кібібайти? Ні, це не смішні байти для накурених пацанів. Так ламери наші кілобайти кличуть.

Насправді ламери перемогли. Маркетинг взяв гору над здоровим глуздом. Історично (для комп'ютерної індустрії) кілобайт означало 2^10 (два в десятому ступені) байтів, тобто 1024. Але так пересічному ламеру рахувати не дуже зручно. Чим і скористались маркетологи, позначаючи ємність жорстких дисків, пам'яті та інших носіїв в Кб / Мб / Гб, але рахуючи їх не як 2^10 (або 2^20 або 2^30), а як ступені 10. Начебто для зручного обрахунку, а насправді для збільшення цифри. Тобто кілобайт в них став дорівнювати тисячі байтів, мегабайт - мільйону байтів тощо.

Технарям не перемогти сіру масу ламерів, котрих ведуть чорні маркетологи, тому вони (технарі) здались і віддали звичні нам терміни ламерам. А собі вигадали нові. Тепер по-правильному на ступені двійки треба казати kibibytes, mebibytes, gibibytes ...
"Меня как-то обозвали "проклятым черномазым". Я им всем отомстил. Я отнял у них всех их женщин".

Баловень судьбы, миллионер и сын миллионера, мусульманин, принятый в круги европейской аристократии, плейбой, уведший женщину у принца Уэлльского, наследника британского престола, завсегдатай парижского Ритца, нелепо погибший в расцвете сил в автокатастрофе во Франции.

Это не Доди Аль-Файед, хотя параллели удивительны. Это ...
А знаете ли вы, дорогие потомки Тора и Зевса, что молния не пронизывает человека насквозь, а обтекает его, проходя по выделяемому человеком поту? При прохождении молнии пот испаряется вследствие нагрева до более чем тысячи градусов. Это вызывает обширные ожоги. Так же нагреваются металлические части (ювелирные украшения, часы, кнопки и заклепки на одежде и т.п.), добавляя к ожогам еще и частицы расплавленного металла.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30