За життя

Залишили сьогодні собак самих вдома (на території, звісно). Два великих чорних тер'єри і один маленький білий "сообразили на троих " - заловили кішку (не знаю, де вони її взяли) і розпотрошили її. Їсти не стали (при тому, що з ранку голодні сидять). А вчора їх пияка якийсь ледь не нагодував власними пальцями. Він вночі поліз їх погладити, мабуть. Я вчасно вийшов на гавканину щоб побачити це і прогнати пияка. Так що скоро перейдемо на самообслуговування в аспекти годування.
Білко Шурік, катаючись в колесі, примудрився намотати хвіст на вісь (!) і вискочити з колеса. А білка - вона ж назад не біжить, тобто розмотати хвіст (а намотаний він був щільно) майже неможливо. Цей тип ще схопився лапами за колесо, намагаючись вискочити. В руки не дається, кусає (на щастя я був в рукавицях, і то прокусив кілька разів). Нарешті я (не одразу) зміг засунути його назад в колесо і розмотати його (білку, не хвіст) в зворотньому напрямку, щоб звільнити хвіст. Обійшлося без травм (для білки), але колесо довелося від білок забрати...
Білки навчилися шантажу: вони тепер висять на внутрішніх дверях у вольєрі і чекають, поки я прийду. А зайти не дають, бо вони вистрибнуть. Зігнати їх з дверей можливо тільки видавши їм банан чи горіх. Сьогодні я був з пустими руками і коли заходив в вольєр, Шурік вискочив в тамбур. Але вже не пішов стрибати по вольєру, як попередні рази, а побіг одразу ж до коробки з кормом (вивчив вже, де він зберігається). Я тоді зайшов в середину вольєру, забрав із собою коробку, а Шурік подивився на це діло і пішов за коробкою! За що отримав доступ до нутрощів коробки, але вже всередині вольєра.
Персик сьогодні проявив партизанську тактику:

дружина пішла в душ, а Персика, щоб той не підглядав (бо він це діло любить) принесла мені в кабінет. Невдовзі Персик пішов кудись...
Як потім розповіла дружина, перед закритими дверима в душ лежала Шейла. Персик почав її (Шейлу) мотузити, а коли дружина вийшла, щоб дізнатись, що відбувається, прослизнув в душ. Таким чином, Персик спростував дослід британских вчених, які доводили, що коти не розуміють причинно-наслідкового зв'язку.

Починаю вести записи про котів, бо потім загубиться, а історії з ними трапляються постійно. Сьогодні коли їхав з дому, зайшов в будинок і сказав Шейлі, що вона за головну. Персик висунув пику, що мала виражати думку "хазяїн, ти здурів?". Приїхали - шерсть Шейли по всьому будинку. Вочевидь Персик пояснював Шейлі, хто в хаті головний (без причини він її не ганяє).
Були сьогодні на пташиному ринку. В глибині ринку кукурудза в початках (я нею білок годую) по 0.8 грн за штуку, там же сира конопля (для тих же цілей) -- 10 грн за літрову банку. На людському базарі кукурудза в початках - 2.00-2.50 грн за штуку. Конопля в секції птахів (неподалік від гризунів) - 5 грн за стаканчик (150-180 мл). Ронколейкін в ветеринарному кіоску при вході на базар - 32 грн за ампулу. Ветеринар їх продає на виклику більше, ніж по 100 грн за штуку (виклик оплачується окремо).


Спостерігають за птахами, які літають в лісі, що за дверима.

Якщо хтось хоче тварину більш цікаву ніж стандартні кіт/собака/хом'ячок, то почитайте про тхорів. Живе домашній тхір 6-7 років. Тримати його можна як в вольєрі, так і просто в хаті (головне - поставити по хаті 2-3 туалети, бо тхір - не кішка, і до туалета в санвузлі може не добігти).

На пташиному ринку в Києві тхорят постійно продають, і на slando.com.ua можна знайти купу об'яв про продаж тхорів.

Як краще захистити своє майно і територію присадибної ділянки?



Собака Берії

Розумний і врівноважений, з яскраво вираженим інстинктом охоронця. Недовірливо ставиться до сторонніх, злобливий, але водночас легко прив'язується до всіх членів родини (з якими живе).

Виведений для постійного перебування надворі в складних російських погодніх умовах, легко адаптується до зміни кліматичних умов.
Також придатний для проживання і охорони квартир за умови регулярної (раз в 3 місяці) стрижки або трімінгу.

Чорний тер'єр - це кращий охоронець, який дозволяє Вам бути впевненим у збереженні території і майна, що були доручені цьому собаці.

Дізнатись про можливіть придбання цуценят можна за телефоном 8-044-228-8115 Василина

Читати:

Про породу
Про історію породи детально

Дивитись:

Цуценя, 45 днів, 7 кг



А ось мама з двомісячними цуценятами:



UPD: лишилось 3 суки і 1 кобель. Не гайте час!

UPD 2: ПРОДАНО! Одного продажного кобеля ми вирішили з місяць потримати у себе і, можливо, залишити назавжди. Але в гарні руки із бажанням виставлятись ми його можемо продати.
Хитра ленінська посмішка з примруженням:



А хочете дізнатись, чому він так посміхається? Бо він побачив оце.

  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30