За життя

Кішка із собакою нарешті знайшли спільну мову - вони вдвох сидять і точать шматок поліетиленової плівки (якщо хто не в курсі, плівка солодка, і відповідно приваблює тварин своїми смаковими якостями).
Ось, прибарахлився (фото від продавця дісталося): brittany Хто знає, що за порода?
Нет повести печальнее на свете,
чем повесть о Ромео и Джульете.
приписується Шекспіру
В мене 6.5 років прожила пара тхорів (брат і сестра). І от якось на початку липня я, як звичайно, відкрив вольєр, щоб випустити тхорів погуляти. Зазвичай вони самі повертались додому, а якщо не повертались, то залишались на своїй "дачі" (в тіні під брилою), звідки я їх під вечір забирав. Але того разу вони не повернулись, а під брилою їх не було. Я тримав вольєр відкритим, щоб вони могли повернутись. За день (вже під вечір) повернулась самка, самця не було. Вольєр я закривати не став, щоб міг повернутись і самець. На ранок самка зникла - мабуть пішла шукати брата.

На вечір під вольєром знайшли самця, вже без ознак життя (незрозуміло лише, чому він не повернувся раніше). Самку так і не знайшли.

Куплю Білого Тер'єра. Такого ж як чорний, тільки білого. Або поміняю на двох чорних. Пергідроль не пропонувати.
При русі дорогами / тротуарами загального користування міської дорожньої мережі, якими правилами має користуватись вершник? Чи може він їхати по тротуару як пішохід чи має їхати як велосипедист по проїжджій частині? Питання не риторичне - сьогодні спостерігав вершницю, що рухалась судячи з обставин по тротуару і переходила дорогу по пішохідному переходу. Ускладнимо питання - а якщо вершник їздить верхи на слоні?
Перелік тварин, котрі живуть біля нашого будинку, поповнився зайцем. Це я його зняв о 6.30 ранку - сидів на грунтовці поруч із будинком. А зараз спускався до будинку по грунтовці і заєць знову сидів на грунтовці (трохи вище по дорозі і ближче до траси). Мабуть живе десь неподалік.
... або чи можна вбитись на рівному місці.

Мої вечірні спортивні прогулянки із собакою ледь не закінчились (а може й закінчились, завтра буде видно) дорожньою пригодою. Як я стояв на рівному місці посеред дороги (в кооперативі) і крутив радіо в телефоні, мене було збитоз ніг власним собакою, котрий вирішив, що йому вкрай необхідно в найближчі кущі. А коли в собаці 80 кг і він б'є всією тушкою по гомілках, людина падає на землю як олівець - з розмаху і не згинаючись (це вже другий раз мене так збивають, але перший раз був на спину на сніг). От я і впав. Розбив ногу до крові і добряче приклався ліктем. Мій колега після такого "прикладання ліктем" місяць з гіпсом ходив, не враховуючи операції із титановими шурупами. Добре було б, якби обійшлось подряпиною... Ще й голова почала боліти - схоже на легкий струс.
песця наступного року і будемо зустрічати з ним Кінець Світу: Песця взято звідси.
Поки що виходить не дуже, але вони стараються.

  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30