За життя

Вторая мировая война. К немцам в плен попали трое: француз, русский и еврей. Немецкий офицер говорит: - Мы вас будем расстрелять! Но как благородная нация выполним ваше последнее желание. Француз попросил молодую женщину, русский - бутылку водки, а еврей - немножко клубники. - Ты что? Где мы тебе в октябре найдем клубнику? - Ничего страшного, я могу подождать до лета...
У нас в жовтні полуниці були, ми їх їли. А вчора я нарешті загнав дружину в гараж прочистити ящики з полуницею, і з'ясувалося, що ми їх ще й взимку їстимемо (брудно бо тільки пропололи, ще не прибрали): strawberries
У нас кульбабки квітнуть і розвиваються (знято телефоном сьогодні вранці):

dandelion



А це місяць тому гриби в лісі біля будинку збирали:
mushroom5


Де можна взяти в Києві використані шини (10-20 штук R14-R18)? Потрібні під клумби і огорожу. Якщо в когось є непотрібні шини, заберу.
Гідрогель (акумулятор вологи, що додається в грунт для більш рівномірного зволожування рослин) коштує приблизно по гривні за один грам (ага). Якщо напотрошити підгузники Pampers, то цей гель вийде разів в 100 дешевше, і значно більше.
Все чітко як в рекламі (беджик на землі, його видно на фотографії). Хоча маю зазначити, що це найдорожча троянда з куплених мною. rose_fire
rose-burning
Doris Tysterman (справжня):



Doris Tysterman має рожево-персиковий колір.

А те, що я вважав дорісом (на юзерпіку), виявилось невідомої породи, але ще красивіше - палаюча вогняна квітка (хоча й дуже маленька, але це кущ зовсім молодий):


Американська кущова чорниця. За правилами має плодоносити наприкінці липня, але цей перший врожай (ще було пару літрів і ще на кущах стільки ж висить) зібрано вже 23-го червня.
Virginity:

From Roses


Morning star:

From Roses


Covered innocence:

From Roses
Інжир в Україні в природі росте тільки на південному березі Криму, так? Так, та не зовсім. Є районовані для північної України сорти, котрі звісно вимерзають , але якщо їх на зиму утеплювати, то вони потім відростають від кореня і дають плоди восени. Але таким клопотом займатись я не захотів і рік тому купив інжир в горщику (250 грн на ринку на м.Героїв Дніпра). На зиму інжир переїхав на другий поверх гаражу, де в нього зав'язались плоди (штук з 10 було). Потім в кінці березня я інжир витяг на вулицю, де він потрапив під заморозки і втратив все листя і майже всі плоди (крім трьох). Листя, звісно, відросло. А плоди - два відвалились недостиглими, а один таки достиг і сьогодні його було урочисто з'їдено. Смачний. Солодкий. Так що вердикт - інжир можна вирощувати вдома і мати їстівні плоди. На зиму я перетягну дерево на постійне проживання в будинок, хай собі росте. А на Новий Рік ми його наряджатимемо замість ялинки.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30