За життя

... для сучасного пост-пролетаря. В Альтернета (він же Freshtel) щось сталося. Інформації ніде ніякої. Написав їм на сторінку в Facebook'у питання "що трапилось", за 15 хвилин на сайті була детальна інформація і подякували мені на сторінці. Отак треба працювати із соціальними мережами!
Але продовжували відвідувати Facebook. Цікава стаття на ZDNet про те, що переважна більшість (85%) жінок стикається на FaceBook із явищами, які суто негативно впливають на них, але при цьому ці жінки продовжують користуватись FaceBook'ом. Чому? 91% відсоток жінок дивиться фото і відео друзів. Гадаю, це і є квінсестенцією самої сутності такого явища як соціальні мережі.
Версія карт, що на сайті, навчилась прокладати маршрути (в Києві). За умовчанням вона обирає маршрут "набільш широкими вулицями", але дуже зручно, що можна вказати проміжні точки, і маршрут тоді перебудовуватиметься через ці точки. Це дозволяє обирати собі маршрут або найкоротший, або просто оминаючи певні вузли, де відомо, що завжди є ускладнення руху.
Я вже певний час використовую і досі радію з сервісу AddThis. Повна кастомізація кнопочок, безкоштовна статистика (із щотижневим повідомленням на e-mail) тощо. Єдина проблема - на HTTPS сторінках не відображається як слід (незважаючи на те що в їхньому FAQ написано, що повинно працювати).
Прижился у меня Facebook в качестве ненапрягающего ящика для полезных и интересных ссылок. Штука бесполезная и, наверное, быстро надоедающая, но - пусть живет. Если кому интересно, меня можно найти по адресу mayevski(*)gmail.com, но там я в основном кидаю ссылки, связанные с работой.
Якщо ви не знайомі тим, як *і чому* працюють location-based services (зокрема Google Latitude), читайте тут. Головне тут те, як компанії заманюють людей до цих сервісів.

Twitter - не межа. Потрібно зробити сайт, де запис може складатись лише з одного слова. Звичайно, це слово може бути довгим, а дехто буде чітувати, з'єднуючи слова знаком підкреслювання _ , але це неважливо: головна задача сайту - дати людям швидко висловитись. Гадаю, мало кого турбує те, що їх ніхто не читає. І запис з коментарями на такому сайті може виглядати так: Осінь!!! - Нарешті! - Дочекалвся? - Авжеж - Ненавиджу - Чому? - Мокро. - Сумно:( - Красиво! Гадаєте, нежива ідея? А як на мене, як раз.
3-х хвилин з facebook'ом мені вистачило - зніс я його к такій-то матері. Це ж треба примудритись зробити таке лайно для овець і так набити йому ціну. Хоча з іншого боку овець завжди більшість і не стригти їх - великий гріх (бо вони паряться, пітніють і зісковзують).

Герман Кліменко в інтерв'ю сказав, що "в ЖЖ - письменники (немає в українській мові адекаватного слова для вислову поняття 'людина, яка щось пише' - ЄМ), а в facebook - особистості". Гадаю, вказано дуже влучно: якщо в ЖЖ на 100 читачів є один, хто пише, то facebook (як і твітер та інші соціальні мережі) - це суцільний ексгібіціонізм і почісування центрів задоволення власного его. Які особистості, такий і контент ...
Вивчаю платформу (скоріше за все, лише для бізнесу, але там буде видно). Так от мені запропонували в друзі чомусь з десяток індусів. При тому, що пошук друзів я не здійснював, а поштову адресу ввів GMail'івську і пароля на GMail не надавав. Мля. Ця довбана платформа раз за разом пропонує мені якісь чорні індуські пики. Нахріна мені ці мавпи??? Повбивав би.
Зашел только что на сайт softkey.ru и вижу возможность залогиниться с помощью LiveID, OpenID и GoogleID. Замечательно, я считаю: лучший способ бороться с чем-либо - это подержать идею и довести ее абсурда.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30