За життя

Людина (з Хорватії) надіслала інвойс. Банк в неї називається Privredna Banka. По-хорватськи воно мабуть нормально, а от по-нашому виходить навіть трохи смішно. А ще буває гірше. Користувач попросив кастомну версію файлової системи, вирішив назвати її PesdFS. Я йому пояснив, як це звучить в слов'янських мовах, але його це не переконало.
Якщо зайти на розділ погоди, і подивитись в правий нижній кут, там можна побачити "розіграш погоди" і "доставка погоди". Обидва віджети додадуть вам гарного настрою, якщо ви ними пограєтесь. Мені сподобалось -4 в доставці погоди із встановленою галкою "хочу купатись".

Тут. Є кілька досить жорстоких, але більшість смішні. Як воно працює, я розумію - банери показуються відповідно до ключових слів, а слова-виключення або не ставлять або не підтримує engine. В мене була такого типу фотка теж - на сайті Мембрана.ру стаття про те, як лікували мишей (тестували щось) із заголовком "мишам подовжили життя", а внизу реклама від Бігуна "позбавтесь мишей назавжди".
Точка з миття машин під назвою "Веселі Шланги".
Фильм "волчание ягнят". Повествует о взрослении ягнят в рядах морского флота и превращение в матерых морских волков. По возвращении из армии чабан не узнает ягнят и начинается жестокая резня.
Подивитись можна тут.

Зокрема цікавим є розділ для медвежатників. Цікаво, що все це можна купити (невідомо тільки, як бути з митницями).

Там же є і кастети різних форм і ще багато цікавих "іграшок".



Знято на вул.Сагайдачного.

Логотип Яндекса выглядит так:



Найдётся всё.
Со временем

Правда, такое примечание появляется, если результатов поиска нет (при их наличии показывается количество результатов). Я бы сказал, излишне оптимистичное заявление.
Проходное чтиво, но если вспомнить еще и Высоцкого, то у него появляется подтекст.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30