За життя

Називається WebP і являє собою графічну частину відеоформата VP8, запаковану в RIFF контейнер. Декларує істотно менший розмір файлу при аналогічному рівні якості, ніж JPG.

Microsoft вливає в Нокію мільярди

Придбання Нокії Майкрософтом найближчим часом не очікується

Як хочете, так і розумійте.

Як наш зіц-президент знайшов собі невірну мішень для боротьби (Тимошенко), так і Балмер з Microsoft, схоже, за деревами не бачить лісу, а за Гуглем - інших конкурентів: на ринку смартфонів вони збираються боротись з відкритим Андроідом, а не закритим (і дуже подібним на Microsoft) огризком.


Chrome OS is for people who live on the web.
It runs web-based applications, not legacy PC software.

З приводу "it runs" і "legacy" - це вони, звичайно, забрехались, але для розуміння сутності пропозиції згодиться.
Компанія Google, апологет open-source руху, роздає графіку для розробників під Android в форматі Adobe Photoshop. Мля.
Накопал интересную статистику по кликам на различные результаты выдачи Гугля. В частности, на первый результат кликает вдвое больше людей, чем на второй. Более того, на первый результат кликает столько же людей, сколько на второй, третий и четвертый вместе взятые. Таким образом, пользительность первого места при поиске в гугле подтверждается почти документально.
Читаю цікаву статтю про те, як певні IT компанії мігрують з різноманітних groupware рішень корпоративного рівня на Google Apps. В одній компанії заради економії перевели всіх людей з Outlook+ Exchange на GMail. Молодці, що сказати ...

В мене в Outlook 50+ папок, куди листи розкладаються автоматично за правилами. Тобто я не докладаю жодних зусиль. І пошук мені надобиться інколи, лише тому, що в мене є папки "по продуктах", а є папки "по ролях" (і тут би краще підійшли теги, так).

Одною з головних переваг подається те, що в статті висловлено наступними словами: "relying less on folders and more on search means you can spend less time trying to organize your e-mails in folders, knowing you can always find that e-mail". Поміркуємо, наскільки це правда? На розкладання пошти я не витрачаю часу взагалі, а якщо мені потрібен пошук, то мені доведеться спочатку згадувати, за якими параметрами чи словами шукати, потім пошукати, потім відібрати потрібне ... Здається мені, що ці люди замаються самооманою, аби тільки перекласти свою роботу (CIO зазвичай) на інших (Гугль). От щоб вони ще зааутсорсили операції "поїсти" і "піти у відпустку", то було б ще краще.Цвяхи б робити з цих людей ...

Давно искал способ втянуть адвордовые кампании (групп у меня там штук 50, руками забивать утомительно) в adCenter.

И вот чудо:

  1. Import your Yahoo! and Google campaigns
    Start strong in the unified Bing and Yahoo! marketplace—and take advantage of the increased reach—by importing your high-performing Google and Yahoo! campaigns into Microsoft adCenter. When you’re ready, use the adCenter Desktop (Beta) tool to make bulk updates and create campaigns with ease. Or use Microsoft Advertising Intelligence to mold your Google campaign content into high-performing adCenter campaigns. This keyword research and optimization tool provides keyword expansion, research, pricing, and KPI data to help you maximize your return without doing the heavy lifting.

Якщо ви користуєтесь Windows Mobile, - час дивитись на інші платформи. Microsoft в намаганнях наздогнати конкурентів замість того, щоб експлуатувати сильні сторони своєї платформи (певну сумісність по API з десктопною платформою, знайомі засоби розробки тощо) вирішила викинути стару платформу і створити зовсім нову. Це значить, що всі старі програми стають непотрібними і слід розробляти нові. А в цьому випадку ніякого сенсу підтримувати аутсайдера (а платформа Windows Mobile є аутсайдером серед мобільних платформ) для розробників немає. Гадаю, тут ми і побачимо перехід більшості поточних користувачів Windows Mobile на Android від Гугля та на нові платформи на базі Mobile Linux.
Google представил Wave, новую разработку, призванную объединить различные виды коммуникаций между людьми в один механизм. Мне потребовалось некоторое время, чтобы за возгласами Wow! понять суть дела. Поэтому я подобрал ссылки для чтения здесь:

Запись в блоге от создателя Wave'а с объяснениями

Домашняя страница Wave

Wave Developer's Guide

По сути дела, это некий поток информации, который может быть модифицирован либо дополнен участниками. Выглядит как комбинация (а) thread'а (потока) обсуджения в ньюс-конференции или почтовой рассылки и (б) chat room'а в чат-программах или IRC.

Идея хорошая, особенно учитывая развитые возможности нижележащего протокола по авторизации и хранению данных. Гугль планирует продвигать эту технологию как свой продукт с открытым API и как открытый стандарт с множественными реализациями серверов и клиентов. Драфт спецификации на протокол описан здесь. Протокол базируется на протоколе XMPP, который в свою очередь опирается на большое количество протоколов низлежащего уровня (HTTP, TLS, SASL, S/MIME и т.п.)



Все уже оценили новый интерфейс админки? Я, когда увидел сообщение, подумал "ну все, щас сделают такое же неудобоваримое, как у MSN и Yahoo / Overture". Однако же нет, сделали очень удобно и продуманно. Я в захваті.

UPD: Отсутствует возможность сделать split на search / content , как в старом дизайне. Недоделали или убрали?
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30