За життя

Найбільш сумною стороною подій виявились не власне події чи відсутність реакції на них з боку зіц-президента (власне від пахана ніхто нічого очікувати і не міг), а реакція на них блогерів. Узагальнити її можна просто "хай вони там один одного повбивають".

Хоча зі зграйно-тваринної позиції таку реакцію можна зрозуміти (усунення вищого піднімає статус інших членів зграї), з точки зору людської моралі вона абсолютно неприйнятна. Фактично йдеться про схвалення дій, скоєних верхівкою Партії Регіонів - адже якщо побиття опозиції (із замахом на життя), котре підпадає під дії цілої низки статей кримінального коодексу, сприймається схвально, то цим самим люди ставлять себе на одну сходинку як з тими, хто скоював цей злочин, так і з тими, хто обирав злочинців у владу.

Оскільки частина "розумних" (в лапках, оскільки їхня розумність тепер виявляється доволі сумнівною) людей підтримує злочинців, а годі й думати, що ті, хто підтримував злочинців раніше, раптом перестали робити це зараз, то проста арифметика вказує на те, що більшість населення схвалює насильство по відношенню до опонентів і ті методи роботи з народом (а депутат - представник народу), які проваджує партія регіонів.

Це саме населення забуває, що бити будуть саме їх, а не одне одного -- це цілком підтверджується спостереженнями науки етології за поведнінкою ієрархічних зграй приматів. Кожен, хто думає, що його це минеться, бо він, мовляв, маленька людина, забуває, що саме на котиках маленьких людях і будуть відпрацьовувати свої навички міліція, внутрішні війська і проста позаштатна гопота на службі партії регіонів.

Гадаю, Борис Березовський за 10 років в Лондоні відірвався від радянської реальності, коли казав, що 5 років змінили українців. На те, щоб скотитись до тваринного рівня мислення, населенню України вистачило 9 місяців. На мою думку, це і є справжнім здобутком Януковича на посту -- за 9 місяців з народу України зроблено зграю павіанів. З чим вас всіх (а особливо тих, хто свою скотську сутність проявив останніми днями в ЖЖ) і вітаю.
Якщо Янукович не проведе демонстративний розбір польотів стосовно сьогоднішнього інциденту і не дасть по голові тому х..лу, яке веде себе як дика тварина серед людей, це означатиме схвалення ним таких методів спілкування з опонентами, тобто фактично початок державного терору, про який я писав не далі як сьогодні вранці.

Погано, що мої прогнози справджуються з такою швидкістю.
Власть четко указала судам на их место

Обнал в законе

Собі - все, ворогам - закон
Спеціаліст по грі в буру (без сумніву) і наперстки (найшвидше) зіц-президент Янукович провів чергове тренування рук, перетасувавши стільці і ліжка під наближеними особами. Тренування пройшло під гаслом "вгадай, де тепер сидить головний реформатор".
"за інформацією з надійних джерел, уже підписано указ про відставку бродського з посади голови держкомпідприємництва"

Ви ніколи не замислювались, чому всі літаки виглядають однаково? Це тому що форму диктують закони природи. Так і в нашому випадку.

Звільнення Бродського чи Тігіпка чи навіть Азарова - це все рухання стільців в борделі. Я розумію, що таку неоднозначну фігуру як Бродський треба було прибрати. Але проблема в тому, що будь-хто на його місці в своїх діях обмжений правилами, які встановлює справжня влада: багатії в партії регіонів. Навіть нормальний реформатор (якщо такого знайдуть чи запросять з-за кордону) в цих умовах буде вимушений запропонувати ті самі кроки, які тепер закидають вищезгаданому триумвірату.

Правильним способом було б не стільці рухати, а дівок міняти - створювати такі умови, при яких олігархам буде вигідно платити податки, а не шити рукавички на зоні. І тоді партія регіонів зможе показати людям приклад сумлінної праці і громадської позиції.

Тому поки ми маємо олігархію за форму правління, годі чекати будь-яких позитивних змін незалежно від того, чий зад займає ту чи іншу посаду.
В своїй промові Янукович назвав Голодомор українців Армагедоном. Залишимо це на його совісті - то справи минулих днів. А от що цей самий Янукович готує нам з нового року дійсно є Армагедоном. За протестами підприємців з приводу зміни системи оподаткування мало хто помітив та приділив увагу нормам, що зобов'язують 70% ліків відпускати за рецептами, в яких вказувати не назву ліків, а діючу речовину. З першого погляду норма начебто має сенс -- лікарі не будуть нав'язувати людям ліки, котрі тим не потрібні, в обмін на відкати. Але насправді ця норма має інший, нелюдський зміст. Влада запроваджує механізм справжнього геноциду населення, насамперед літнього. Літні люди змушені для підтримки інколи навіть мінімальної життєдіяльності приймати велику кількість різних ліків, і приймати їх постійно протягом всього часу, або довгими курсами. При цьому вони не мають фізичної можливості дійти до лікаря за рецептами на всі ці ліки і висидіти в чергах. Вочевидь, це призведе до масового погіршення здоров'я старих людей, збільшення важкої захворюваності і смертності. Саме на зростання смертності і орієнтуються "проффесіонали-реформатори" в своїх ініціативах. Додатковим "бонусом" від зростання захворюваності і смертності буде суттєве навантаження на медичні заклади - Швидку Допомогу (яка вже не зможе рятувати ваших дітей, оскільки буде зайнята нашими бабусями, котрим не виписали ліки) і лікарні (старі будуть намагатись лягти в лікарні, де їм хоч якось виписуватимуть і видаватимуть ліки, відповідно займаючи місця, потрібні для своєчасного обслуговування працездатного населення). Тобто ми можемо говорити про спрямований план дій із знищення частини населення протягом 2011-2012 років. Я вважаю, щонеобхідно вже зараз звертатись до міжнародних установ, до Європейського суду (по можливості) з метою зупинити цих нелюдів, бо інакше і вони не доживуть до Нюренберзьского трибуналу, а будуть повішені на найближчий гілляці.
Яка феєрична, просто несамовита нісенітниця. Такого безглуздя я не чув вже не пам'ятаю скільки. Читати обов'язково, щоб бачити, якими олігофренами повниться Європа.

Українські Новини - Депутат Європарламенту Сівець здивований, що підприємцям не подобається Податковий кодекс
Доволі неприємні паралелі. Майдан. Новини. Урок з історії. Як ломали хребти “непманам”
Приезжяют русские в америку посмотреть как те живут. Устроили американцы пир горой, напоили всех русских.
Один русский (Р) спрашивает: "на какие деньги мы пили?"
Американцы (А) отвечают: "Вот мост через реку видите?"
Р: Да.
А: Вот деньги остались на них и пьем.
Потом (А) приезжают в Россию. Пир в 100 раз лучше. Все упились.
А: А на что мы пили?
Р: Вот мост через Москву-реку видите?
А: Нет.
Р: так вот на это и пьем.

Чи здатна технократія врятувати країну від корупції? Технократія дає на це просту відповідь - в умовах технократії корупція не має впливу. Технократія будує такий механізм, при якому корупція неефективна. А ті результати, які в інших умовах досягались за допомогою корупції, досягаються за допомогою ефективного використання ресурсів.
Мы вряд ли можем знать, что на самом деле обсуджали в интеллектуальных кружках в 18-19 веках (конечно, мемуары существуют, но где подтверждение того, что там написана правда?). А вот в современных салонах тема "как хорошо жить на необитаемом острове", вероятно, является постоянной.

К сожалению, данная идея, как и смежные идеи "взять кусок земли в чистом поле / тайге / джунглях" является несостоятельной по ряду причин.

Во-первых, полная автономность требует источников энергии для отопления и приготовления пищи. Если без отопления во многих регионах (бСССР к ним не относится!) можно обойтись, то организм современного городского человека привычен к горячей (а точнее, термически обработанной) пище и напиткам. Перестроить оный организм на питание сырыми продуктами возможно (хотя сильно зависит от структуры питания), но кипячение воды необходимо также для ее обеззараживания, поскольку места, в которых нет нужды в отоплении, являются местами массового размножения болезнетворных бактерий, простейших и прочих паразитов. Альтернатива кипячению, фильтрация, требует (для качественной обработки) большого количества фильтрующих элементов, которые нужно покупать или изготавливать на месте (что нетривиально).

Доступность и эффективность источников энергии обсуждаются широко и часто, поэтому повторяться смысла нет. В общем случае, если у вас на участке нет своей скважины с углеводородами, водопада или холма с ветром, то надеяться на энергетическую независимость не получится. Кроме того, генераторы электроэнергии (если мы используем электричество) требуют ремонта, это вряд ли возможно в рамках, скажем, одного квадратного километра (100 га) земли и реальных финансовых возможностей одного человека / семьи (олигархов и мультимиллионеров сейчас не обсуждаем).

Во-вторых, вся история человечества - это история профессиональной специализации. Начиная от приматов, в которых молодые самцы охраняют стадо (специализация на охране) и первобытных племен, где мужчины охотились / искали падаль, а женщины собирали дары природы, и до современных высокоспециализированных государственных обществ типа Индии, где профессиональные касты (которых существует более трех тысяч) определяют профессию своих членов с рождения и до смерти. Наивно думать, что отдельно взятая семья может обеспечить свое функционирование на уровне более высоком, чем уровень первобытных людей (и то нужно обратить внимание на отличие природных условий, в которых жили первобытные люди, и существующих природных условий).

Допустим, мы имеем доход "извне" (рента с инвестиций или активная удаленная работа, неважно). В этом случае возможны два варианта - собственное государство (цена вопроса - от $100 млн) или проживание на территории существующего государства. Поскольку мультимиллионеров мы не рассматриваем, то остается только проживание на территории государства. Спокойное проживание (чтобы не беспокоиться, что тебя выпрут с территории) требует наличия вида на жительства или, еще лучше, гражданства. А гражданство, господа, это обязательства перед государством. Обязательство платить налоги (ладно, переживем) и обязательство соблюдать законы. А законы бывают дурацкие или просто неудобные.

На мой взгляд, при современной тенденции государств к усилению контроля за своими гражданами данная причина является главной угрозой для ощущения человеком своей свободы и независимости и главным фактором, препятствующим автономности.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30