За життя

Пробігло повідомлення, що бляхєрам таки дозволять розмитнити свої корита за спец.тарифом. Стосовно цього Риба Баскервілей має сказати наступне: гроші, котрі в результаті такого прогину залишаться у найбільш хитров$^%них -- це гроші, котрі не дійдуть до хворих на рак дітей, до вчителів з лікарями, пенсіонерів тощо.

На цьому бажання сплачувати податки в бюджет України заплакало, загорнуло копійки в хустинку, і пішло в осінню мряку.
Я тільки що зареєстрував домен gtavg.com . Хто не в курсі, всі п'ятилітерні домени розібрали давним давно. Цей, мабуть, забули.
Початок тут

Не працює. Вони обіцяли надіслати мені папірець, котрим оплачується відправлення їм годинника для ремонту, і за 2 місяці так і не надіслали.

Зауважу, що подібного гармидеру тут в США повно.
Початок тут

Ми придбали новий сертифікат (на іншу фірму) і вчора його підключили (він на токені, тому підключили ми токен до USB порту).

Поліз підписувати наші драйверні продукти - тепер процес для різних продуктів валиться в двох різних місцях, де працював ще два тижні тому. До власне проблеми, котра існувала до того, навіть не доходить.

Тобто процедура підписування мало того, що не жива, так вони її ще й заривають поглибше.
Оскільки я весь час літаю між домами (США-Україна), то давно заробив собі на картку Panorama Premium від MАУ. Картка дає певні істотні переваги (безкоштовна бізнес-зала, пріоритет при посадці, збільшені ліміти на багаж тощо).

Але літаю я економ-класом (один раз, коли не було квитків, летів Преміум-економ). Останній раз я придбав, доплативши $60, дуже хитре місце в 15-му ряду - спереду там прохід до аварійного виходу і перегородка, а ззаду - теж прохід до аварійного виходу. Таким чимом, в мене мав бути лише один сусід. Що нас з аспергером дуже радує.  

Приходжу на реєстрацію, і там мене радують, що у зв'язку із overbooking'ом мене, швидше за все, проапгрейдять в преміум-економ. Гм. Я сказав, що заплатив за вказане місце і хочу сидіти там. Пообіцяли, що, ок, збережуть.

Приходжу на посадку (там де вже вихід до літака, стійка D1),  і мені тупо міняють посадковий талон і видають новий з преміум-економом. Питаю "шо за фігня", кажуть, що це програма робить, і вони нічого не можуть вдіяти. А в мене в руках навіть доказу місця немає, а літак за 20 хвилин має вилетіти.

Спробувати помінятися - слабкий варіант, оскільки доказів, що то моє місце, не було (я не друкував квиток вдома :().

А оскільки я пам'ятаю, як в American Airlines пасажира тупо винесли з літака з поліцією, сперечатися біля стійки було безглуздо і ризиковано - мені ще було летіти далі в Кароліну, і затриматися в Києві я не міг

Так я і летів як ідіот в преміум-економ, котрий мені абсолютно непотрібен.

PS: мене ще й там попросили помінятися, бо сім'я опинилася в різних рядах.

2МАУ: зрозумійте і запам'ятайте, що дорожче - це не завжди краще.
  • Архів

    «   Вересень 2017   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30