За життя

Щітка помийна

Після ~6 років роботи здохла одна з двох зубин щіток Philips SoniCare якась-там-крута-на-5-режимів, і я вирішив купити щось простіше. Виявилося, що "простіше" теж коштує 120 євро і більше. Ну ок, купив Philips Sonicare ProtectiveClean. І тут з'ясувалося, що її робили мавпи під керівництвом віслюків з відходів роботи бортничівської станції аерації. Коротко кажучи, її зроблено з гладкого пластику. Зубну щітку, що вібрує. З гладкого пластику. Вона слизька сама по собі, вдвічі більш слизька, коли вібрує, і неймовірно нестримна, якщо руки вологі. Користуватися нею неможливо в принципі - вона вислизає з рук. А коштує 127 євро зі знижкою. Попередні щітки (друга крута і підліткові) мають гумову поверхню ручки. А ця - лайно.

В зв'язку з чим я тепер в роздумах - чи обмазати її чимось неслизьким (не знайшли чим), чи викинути і купити дорогу з гумовим покриттям.

А до Philips'а я більше не ходжу - якщо вони в щітках примудрилися лайно ліпити, то що вони роблять в дорожчому обладнанні?

Оновлення:

Купив дітям Xiaomi Oclean. Там руків'я пластикові.

Зайшов в пару магазинів. В Philips'а в усіх моделях зараз огидний гладкий пластик. Ще в 3-4 виробників - теж. Гумове руків'я знайшов в парі (не в усіх!) моделей Oral-B.

Так що, схоже, рідкий силікон - наше все.