За життя

Про пиво

Проведена нещодавно дегустація окремих сортів вітчизняного пива виявила наступне:
  • Живе світле пиво Магелан (роблять в броварні при ТЦ Магелан в Києві) - найсмачніше серед "простих" (не медових) видів пива, що у нас продаються. Імпортне пиво (і дороге теж) відпочиває...
  • В Фуршеті дрібними партіями можна знайти пиво Медове (так зрадів, що випив його все і не подивився на виробника). Оце дійсно найкраще пиво з усіх. Шкода, що Балтику Медову не випускають - в них була дуже зручна 1.5-літрова тара. На жаль, більше Медового пива я ніде не бачив (був в Метро, в Мегамаркеті і в Каравані).
  • Якщо обирати між Магеланом і медовим - залежить від закуски. Якщо під креветки, то краще Магелан, якщо під те, що є під рукою, то краще Медове.
UPD: доїхав до Фуршета, купив 6 літрів Медового. Розливають його десь в Тернопільській області. Ще купив по пляшці інших сортів тої ж броварні, покуштую.

UPD 2: Не втримався, скуштував вчора літр Медового (не втримався - це тому, що ще після першого келиху розумів, що час зупинитись). Все-таки, живі бактерії потім всю ніч в організмі веселяться. Певна важкість в голові відчувається (і це не дивлячись на те, що склянку води я на ніч випив, як завжди).