За життя

Тести на батьківство

В аптеках Великобританії почати продавати тести на встановлення батьківства . Насправді, це не тести, а набір для збирання матеріалів + право на аналіз, (матеріали треба відправляти в компанію для аналізу). Та й коштує послуга недешево - біля 250 доларів США.

Однак, для Великобританії це питання актуальне - 25% проведених ДНК тестів на батьківство показують, що юридичний батько не є батьком біологічним. Звичайно, тести проводять здебільшого, коли є підозра на такий висновок, тому 25% за результатами тесту не є чвертю всього батьківства в королівстві, але все одно показник досить високий.

Такому результату є певні біологічні причини - як показують певні дослідження, жінка під час періоду, максимально сприятливого до зачаття, біологічно схильна до зради контакту зі стороннім чоловіком. Також, якщо поглянути на англійців, вони не блищать красою.

Порадувала заключна фраза: "Критики отмечают, что информацию, полученную по результатам анализов, следует сообщать детям только при условии надлежащей психологической подготовки. ". А про батька, якому теж потрібна певна психологічна підготовка, хтось подумав?

UPD: Судячи з контекстної реклами, в Західно-Монголії ці тести вже теж поставлені на потік.