За життя

Про меблі



Як ви вважаєте, що це - банк чи готель (вибачаюсь за якість, знімалось приховано, щоб не виникало питань у охорони)?


Минулого літа і осені ми з дружиною пооббивали ноги в пошуках різноманітних меблів для будинку. Більшу частину (біля 10 найменувань) ми замовляли в фірмі, яка робить меблі на замовлення, а от ліжко і дивани довелось побігати пошукати.

З ліжком взагалі вийшла цікава історія. Ліжко ми шукали довго, і хоча я знав, що я хочу, знайти конструктивно правильну модель ми довго не могли. Випадково ми натрапили на таке ліжко як нам треба було в салоні італійських меблів, причому коштувало воно досить смішну ціну в порівнянні з рештою італійських меблів. Ми його замовили і оплатили в липні (минулого року) з домовленістю, що заберемо в вересні, бо в будинку ще йшли роботи. Коли ж я приїхав в вересні, то магазину на місці не було! Почали з'ясовувати і виплила напівкримінальна історія з міліцією, податковими тощо . Але ми вирішили бути настирливими і знайти власника чи власницю магазину і куди він чи вона поділись. Пошуки через адміністрацію і податкову ні до чого не призвели. Тоді ми поїхали до дільничого міліціонера, до відома якого відносився будинок, де був магазин, і написали заяву. І з'ясувалось, що цей дільничій знайомий з іншим міліціонером, який приймав невеличку участь у вищезгаданих розбірках. Дружина поспілкувалась з тим міліціонером і виявилось, що власниця відома і в межах досяжності. Той викликав власницю на бесіду, і о диво, ліжко знайшлося! Везли нам його ще кілька тижнів, але все-таки воно приїхало і нам його навіть зібрали (доставка і збирання безкоштовні). В сумі це нам обійшлось у пляшку мартеля VS міліціонеру в подяку.


Так от, на фотографії меблевий супермаркет (назву забув), що знаходиться в Києві на Окружній, біля Метро і Епіцентру (напроти Теремків). Супермаркет справді здоровенний і дуже багатий. Є величезний вибір меблів і матраців. В підвалі (там , куди йдуть ескалатори на фотографії) є ще Агромат, але туди ми не ходили. В самому ж супермаркеті ми знайшли і те, що шукали (дитячі ліжка певної хитрої конструкції), і ліжка, такі, як ми колись довго шукали, і ще багато цікавого. Здебільшого представлені м'які меблі (але здається мені, що цей супермаркет так і називається - центр м'яких меблів та інтер'єру), але є кілька кухонь і певні корпусні меблі. Так що кому треба меблі - дуже раджу починати пошуки звідти.