За життя

Про страхові компанії

Таке враження, що про маркетинг в страхових компаніях не чули взагалі.

За 4.5 роки я користувався послугами 4-х компаній зі страхування автомобіля (КАСКО). Одну з компаній нав'язав банк, решту вибирали по рекомендаціях. За цей час я заплатив за страховки біля $18 тис. .

Жодна з компаній не зверталась до мене із привітаннями зі святом чи повідомленнями про події в цій компанії як то нові тарифні пакети, акції, пропозиціями з продажу інших страхових послуг тощо. Тобто як клієнт я для СК не існую до тих пір, поки мені від них щось не знадобиться. Я розумію, що СК гроші отримала, а далі краще б вона цих клієнтів ніколи не бачила. Але ж це одноразова стратегія, яка не призводить до зростання лояльності клієнтів і прибутковості.

Відповідно, зараз, коли мені потрібно укладати кілька договорів страхування, я маю починати пошуки страхової з нуля. А якби хоч одна зі страхових компаній тримала зі мною зв'язок, то швидше за все я б надалі звертався саме до них.

Питання: яка СК в Києві зараз має стабільно пристойне фінансове становище і в якій пропонують КАСКО з нормальними умовами (тобто, щоб були мінімальні обмеження по страхових випадках) і, головне, яка платить по рахунках?