За життя

Про машини

Ходили вчора з другом в автосалон, що продає автомобілі преміум-класу. Внесли гроші в касу, виходимо - продавців немає. Я кажу другу "ну що, гроші вже заплатили, кому ми тепер потрібні". За 5 хвилин випливає такий собі об'ївшийся валіуму начальник відділу продажів і меланхолічним голосом каже: "ну, як ми діємо далі?".
Я в шоці - б'ємо в фанфари, звичайно! Музика, танці, дівки. Люди принесли торбу грошей, можна хоч спробувати посміхнутись і привітати людей із покупкою. Але навіщо - "ми ж вже практично свої" (про походження цієї фрази хай друг розповість окремо)?

Але то ще пів-біди - ну не вміють люди продавати як слід. Вбило інше. В машині немає килимків. Ага. В машині за $100K з білим салоном (і під ногами теж біле) немає килимків на підлозі.

Мене сьогодні цікавість розібрала, позвонив імпортеру. Питаю - "у вас в стандартній поставці йдуть килимки, а то людині машину привезли, а килимків немає?". 5 хвилин внутрішніх консультацій, потім кажуть "це індивідуально для кожної машини, питайте в ділера". Виходить, "рукавички на пошті спи вкрали", а імпортер покриває?


UPD: Ложечки! Ложечки! (це я на анекдот натякаю). Килимки знайшлись - вони їх не поклали. Хоча колір в них життєрадісний - такий же білий, як і салон. Запропонували замовити додатково гумові.