За життя

Апгрейд апарата (персональне)

Мій улюблений i-mate Ultimate 8502 прослужив мені майже 2 роки і здався: тепер в нього постійно працює кнопка "вправо", не даючи працювати іншим кнопкам. Розібрати пристрій мені не вдалося. Тому поки я чекаю на HTC Trophy, вирішив податись у вражий стан і походити як лох з Nokia E52. Але не тут то було. В магазині я побачив Nokia E66 (слайдер), в дуже поважному металевому корпусі.

Слід зазначити, що я пропонував E52 дружині, і вона відмовилась, сказавши, що хоче з touch screen'ом (бо вже звикла за 4 роки). Ок.

Потримав в руках HTC Touch 2 я він мені теж дуже сподобався. Але все одно чекатиму на Trophy. А поки я грався з Touch 2, мені показали Hero на Android'і. Взяв його дружині. Маю сказати, що живцем ці апарати набагато приємніші ніж на малюнках. Тому я тим більше чекатиму на Trophy :).

А от вдома почалося ... Мелодії треба якось конвертувати, бо вже звикли до існуючих (ми використовуємо в якості мелодій carefully selected пісні різних авторів). Коректна синхронізація з Outlook'ом залишається під питанням (в мене в 2002-му році кілька місяців була нокія, якої я радісно здихався, так там із синхронізацією були певні проблеми). В Android'і немає нотаток, тобто треба знайти якусь програму, щоб вона вміла знов таки синхронізуватись як слід.

Шкода лише i-mate'а - тепер таких вже не випускають, а міг би ще працювати і працювати. Але судячи з усього, трансерфінг як завжди спрацював на повну - мені дуже хотілось взяти E52, але я не міг себе умовити. Ось і з'явилась нагода.


Upd: i-mate злякався пенсії і полагодився! Я його дістав з шафи, щоб переписати мелодії на нокію, а він оп, і працює! Тепер я як баран сижу дивлюсь на нову нокію (яка мені не дуже то й потрібна), на новий HTC Hero (який потрібен ще менше) і думаю, куди мені весь цей зоопарк діти.