За життя

США, сімейні фінанси

(попередня серія тут)

Просто декілька цифр.

1) 63% громадян США живуть від зарплати до зарплати (from paycheck to paycheck), та мають накопичення менш ніж $500. Джерело якесь місцеве, я не запам'ятав, бо був дуже вражений.

2) The average U.S. household with credit card debt owes $15,355, according to a 2015 study from NerdWallet. Households that have student loans owe $47,712 on average.

Це я до того, що якщо хтось вважає що в Ріо всі ходять в білих штанях США багатою країною, то, на жаль, багатство тут розподілене надзвичайно нерівномірно, і прірва щороку погіршується. Додає до цього і серйозний abuse соціальної системи з боку різних молодих black курв, в яких ціль життя - народити в 16-18 років купу дітей і сісти як мати-одиначка на соціалку включно із отриманням якоїсь конури для свого виводку.

І лотерей тут багато, але з надзвичайно високими ставками (сотні мільйонів доларів на кон) і малою ймовірністю виграшу вони (лотереї) також стають злом для найзубожіліших, котрі безконтрольно купляють ті лотереї замість того, щоб вкладати гроші в якусь освіту чи що.