За життя

Про поточний момент

Вчора пробігала стаття з міркуванням на тему "Росієй керують клани Сечіна (КДБ) і Шойгу (арімя)". Мені ще влітку здавалося, а зараз (останні дні) моє припущення підтверджується, що Шойгу грає проти Путіна і КДБ. Як тільки КДБ намагається рухнутись в бік покращення ситуації і стосунків з Україною і заходом, армія вдається до ескалації ситуації.

Останніми днями на російському ТБ пом'якшилася риторика, Лавров сьогодні розповідає про необхідність переформування відносин Росії і ЄС, і водночас вчора відновилися обстріли України з території РФ.

Деякі аналітики вважають, що так проявляється загадкова натура Хуйла. Я, натомість, думаю (і ще влітку думав), що це Шойгу виступає за ескалацію насильства і тишком-нишком робить все, щоб зірвати будь-які мирні ініціативи.

І зовсім не факт, що він це робить з відома Хуйла. Дуже ймовірно, що військові дані Хуйлові подаються або перекручені, або взагалі не подаються, адже готувати їх має саме відомство Шойгу.

В цьому випадку незрозумілим поки що лишається одне питання - чому Шойгу ще не усунуто з посади. Адже очевидно, що це як раз та людина, котрій цікава війна, причому війна масштабна. Якщо Путін уявляє себе Петром Першим, то Шойгу, вочевидь, Жуковим. А чому так - Шойгу є вірним послідовником і сородичем оцього снайпера: http://mayevski.livejournal.com/304161.html