За життя

В мене сьогодні одразу кілька новин стосовно білченят. По-перше, все вказує на те, що в клітці в мене сидять дві дівчини (це дуже сумно, оскільки мені вкрай необхідний ще один самець і я сподівався, що один із білченят таки був самець). По-друге, я сьогодні стикнувся ніс із носом із третім білченям (котре на фотографії на дереві). Воно приходить до годівниці їсти, там я його і зустрів. Це виявилась також дівчина. Тобто у виводку були всі дівчата. Що ж, будемо шукати хлопця ...
Його ця клята кішка теж дістала. Виніс кішку вчора ввечері в гараж і закрив в клітці для кролів (коли вона тече, то вона там ночує). Клітка закривається на гачки, які і людині непросто відкрити (а тим більше тварині). Гараж закривається без щілин. Сьогодні вранці кішка сидить під дверима будинку. Сходив в гараж - двері гаража прикриті, але не закриті, клітка закрита. Як кішка вибралась - невідомо.
До речі, вищезгадані козли доступні для придбання. Власник збирається продавати їх через пару місяців по 300 грн (звісно, хочуть більше, але 300 - це реальна ціна). Можна вмовити його продати зараз за цю ж ціну, якщо хочеться шашлик з козеняти вже на травневі свята. Але зараз там мало що їсти.

А я вчора відпустив свого цуценяту (26 міс, 80 кг) погратись з козенятами. Зупинив його (цуценя) тільки бетонний блок, в який він на скаку в'їхав пикою. Я давно не отримував такого несамовитого задоволення, як вчора від спостереження цього шоу. Взагалі це ж який бізнес може бути - беремо виводок козенят, собак (в намордниках обов'язково) і випускаємо їх всіх в чисте поле. Собакам зарядка просто фантастична. Мій заспокоїтись досі не може.
Слів нема.



Шипшина зі смаком бурундука, витягнута з клітки.

Фото суто ілюстративне, зняте на телефон.

Вчора забув закрити вольєр із тхорами. Ну просто відкриті двері залишив. Зранку обидва тхори були на місці, спали і у вуса не дули. Цікаво, чи ходили вони вночі гуляти, і чи не доцільно взагалі залишити двері відкритими. З іншого боку, вночі собаки можуть почати з тхорами ігри, а це зашкодить і рослинам, і тхорам.
Подчиненный перед начальством вид иметь должен лихой и придурковатый,
дабы разумением своим не смущать начальства.

Кішка прижилась. Субординації дотримується вправно.

Коти в нас їдять Purina Pro Plan, а от який саме - я якось ніколи і не замислювався. Брав що є в магазині і в принципі різне. Тільки зараз (не пройшло й 5-ти років) помітив, що кішка періодично починає страшенно ліняти. А от останній місяць хутро в неї таке, що хоч на базарі продавай - м'яке, шовковисте, не ліняє і не звалюється. Розгадка була дуже проста -- не пам'ятаю, який варіант я їм давав до цього, але останні кілька тижнів вони їдять After Care. Тому я з радістю купив великий пакет корму (на 7.5 кг) і сподіваюсь, що мої проблеми з котячою шерстю, від якої не було порятунку в будинку, вирішені. Тому якщо у вас коти і є проблеми з шерстю - пробуйте різний корм, бо як показала практика, начебто маленькі відхилення в складі можуть кардинально вплинути на тварину.
Розмовляємо зі старшою дочкою (13 років) про персидських котів. Аліса: Вони ж некрасиві, в них морди пласкі, наче вони в дерево з усієї дурі в'їхали Я: Це так звані екстремали, а у звичайних персів морди красиві Аліса: О, ну так недарма їх екстремалами назвали Я і не замислювався над походженням цієї назви, а вустами дитини каже істина.
Просто уявіть собі цю картину в підробицях: === С клетки сбежал бурундук после 1,5недели как купили. Живет на кухне под мойкой, как только зайду на кухню прячется и не выходит. Что делать, как поймать на воле уже недели 2 или 3 точно не помню. Как поймать и стоит ли? Как приручить? Что делать не знаю, ребенок плачет, хочет увидеть. ===
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31