За життя

Кацапи знову показали свої підлі пики.
http://kotyhoroshko.livejournal.com/345677.html

Прошу всіх українців підтримати і в своєму журналі теж розмістити посилання на вищевказаний запис. Вкрай необхідно підняти це повідомлення в топ.
- Братья и сёстры!
- Это он кому? Что, не мог родственникам лично позвонить? Что? Нам всем? Мне тоже? Да иди ты нах**, родственник, ***…

Оригинал тут.
Оце дядько діло каже:

К концу года на Украине не останется сотрудников ФСБ России, находящихся в составе Черноморского флота, заявил глава СБУ Валентин Наливайченко. "Если они будут нарушать наше законодательство, то их будут привлекать к уголовной ответственности. Статья "шпионаж" есть в Уголовном кодексе", - добавил он.
Прийшло в голову - віру в цара-батюшку, намісника божого, насаджувала в Росії церква. В Україні, де до початку 18-го століття центральної влади не було, ніяких процарських ідей, відповідно, не насаджувалось. Тому ні про які рухи на захист або в інтересах керівних осіб (або влади) йтись не могло і не може. І помаранчева революція була не "за Ющенка", чи "проти Януковича", а "за власний голос".

Цей факт має негативну сторону - активна політична діяльність, яка вимагає дії в інтересах влади (спочатку керівництва партії, а потім, в випадку приходу до влади, власних структур держави) в Україні практично неможлива. І тому депутати працюють на свою кишеню, а не на державу.

З іншої сторони, українці звикли покладатись лише на себе і (сюрприз) працювати. Тягу до праці і самозабезпечення не вичавила навіть радянська влада. Цей підхід є протилежним до російського, де люди не хочуть йти на виробництво із більшою зарплатнею тому, що там примушують працювати.

Індивідуалізм українців закладений релігією історично, так само, як протестанські течії в Західній Європі поклали початок промисловій революції і привчили людей до підприємництва, і як конфуціанство, будизм та сінтоізм сформували працьовитість і слухняність (і водночас нездатність до творчого мислення).
"Сотрудники Балтийской таможни задержали в Морском порту Петербурга картины с бирками аукционов Sotheby's и Christie's, обработанные алмазы и другой антиквариат, сообщает Газета.Ру. Ценности пытались незаконно ввести в Россию из Германии." Повний текст тут.

Я впевнений, що цей антикваріат потім зникне, і осяде в приватних колекціях російської "еліти". І не факт ще, що це була реальна контрабанда, а не спроба нахабно вкрасти чесно придбане майно.

Цікаво буде прослідкувати за проовженням цієї історії ...
"... Після цієї кривавої акції пристала кличка "кацап" до московитян, А ЗГОДОМ ДО всіх росіян, до великого князя московського і першого московського царя Івана IV ГРІЗНОГО. Це слово походить від татарського "кассап"; що означає, м'ясник."

Детально читати тут .
Весело в России:

Юрисконсульт МВД заявил, что совершивший преступление милиционер – это уже не должностное лицо и министерство за его поступки не несет никакой ответственности. "Приказом МВД от 15 октября 1999 года установлено, что не признаются исполняющими служебные обязанности сотрудники, в отношении которых служебной проверкой, органами дознания и предварительного следствия либо судом установлено, что совершенное ими деяние признано общественно опасным", – сказал представитель МВД.


У нас их хоть задним числом увольняют (тоже незаконно, но хоть как-то срам прикрыть пытаются), а в России прямо в рожу людям плюют.
Артемій Лебедєв просуває знак для позначення карбованця (рубля). Показані і зразки використання. Не знаю, кому як, мені не сподобалось. Як на мене, наша гривня краще. Але чи багато людей знають, як він взагалі виглядає? Хто не знає, підказую - горизонтально перекреслена двома рисками мала рукописна літера "г" . Треба мабуть і нам почати популяризацію знаку, тим більше, що він у нас затверджений офіційно (от тільки не згадаю зараз, ким).
Класс какой!

Гимн Российской Федерации (Проект)
Владимир Войнович
11 Марта 2009

Распался навеки союз нерушимый,
Стоит на распутье великая Русь:
Но долго ли будет она неделимой,
Я этого вам предсказать не берусь.
К свободному рынку от жизни хреновой,
Спустившись с вершин коммунизма, народ
Под флагом трехцветным с орлом двухголовым
И гимном советским шагает вразброд.

Припев:
Славься, отечество наше привольное,
Славься, послушный российский народ,
Что постоянно меняет символику
И не имеет важнее забот.

Когда-то под царскою властью мы жили,
Но вот наступила заря Октября.
Мы били буржуев и церкви крушили,
А также поставили к стенке царя.
Потом его кости в болоте достали
Отправили в Питер на вечный покой.
Простите, товарищи Ленин и Сталин,
За то, что дошли мы до жизни такой.

Припев.

Сегодня усердно мы Господа славим
И Ленину вечную славу поем.
Дзержинского скоро на место поставим
Тогда уж совсем хорошо заживем.
Всем выдадим всё: офицерам - квартиры
Шахтерам - зарплату, почет - старикам
А злых террористов замочим в сортире,
Ворам-олигархам дадим по мозгам.

Припев.

Коррупционеров отправим в Бутырку
Чтоб знали насколько закон наш суров.
Зато мужикам раздадим по бутылке,
А бабам на выбор дадим мужиков.
Символику примем, заплатим налоги,
И - к светлой заре по прямому пути.
Вот только б опять дураки и дороги
Нам не помешали до цели дойти.

Припев:

Славься, отечество наше привольное,
Славься, послушный российский народ,
Что постоянно меняет символику
И не имеет важнее забот.
Найдено у Янга
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31