За життя

Замінив в переліку станцій на літній машині Джем ФМ на 99.4 (Lounge FM). Чого і вам бажаю.

Ці клоуни за 10+ років так і не припинили крутити російський рок, котрий здох і давно смердить. Дивно, що я раніше не зробив цього - сиджу і сам собі дивуюсь.
Для аудіокниги підбираємо вступні мелодії. Зручно обирати їх на http://www.stockmusic.com/soundlibrary, але там ціни не з дешевих. Є ще варіант http://www.pond5.com - він дешевший, але там незручно шукати. Тому робимо так - шукаємо на stockmusic, потім вводимо назву в pond5 і вибираємо потрібний варіант.
В дорогу підбирав собі музику "щоб не заснути".

Бралися стилі Gothic, Electronic (Kosheen, Ganga), Dark Electronic (Velvet Acid Christ), Industrial, Rock.

Найкраще пішли Velvet Acid Christ і незмінний KMFDM. Останній йде взагалі чудово. Я не дійшов до Marylin Manson і Rob Zombie (котрі теж були із собою), але сподіваюсь потестувати їх в серпні в поїздці в Польщу.
Сьогодні слухаємо пісню, автора котрої знають всі і не знає, мабуть, ніхто.

Спершу варіант, котрий я чув по радіо і шукав в youtube:



Ще один гарний варіант:




Канонічна версія:



ОРИГІНАЛ! Так, автори - Шер і Сонні Боно, хоча крутять зазвичай версію Ненсі Сінатра





І на закусь Gothic Rock:

Ім'я домену: "ionu". Або "IOnU". Звучить або як I On You, або як Eye on You.

Ну і на закуску пісня групи Judas Priest "Electric Eye".

Дуже актуальна на сьогодні в Україні пісня: Are you with them or against' The masses begging for revenge Some wimps they prefer staying neutral - Til they come to their house Time's up make a stand and choose your side Are you a Man or a mouse? -Man or mouse Are you' Are you a Man or a mouse? -Man or mouse Now show some courage and claim your rights well my true colours are black and white Too late to come ask for protection - when they've burnt down your house Stand up for yourself and tell me now Are you a Man or a mouse? -Man or mouse! Are you' Are you a Man or a mouse? -Hey! The question is are you a.. Man!- Mouse! The question is are you a.. Man!- Mouse! My question is... are you a Man or Mouse...
Запальних італійців Shining Fury. Лідер групи на ударних. В них лише два альбоми, але обидва дуже швидкі (навіть швидші ніж ця пісня). Можна порівняти із Dragonforce, але в цих голос вищий, а пісні цікавіші.
Як на Пасху я завжди слухаю Jesus Christ - Superstar, так на Хелоуін треба слухати пісню Halloween від однойменної групи Helloween. До речі, я тільки сьогодні після 20 років "знайомства" з гуртом допетрив, що назва Helloween є комбінацією слів Halloween і Hell, а свято пишеться через A.



Альтернативний варіант (кращий, але вокаліст - Andy Deris, а не Міхаель Кіске, котрий співає вище і котрий записував вокал на альбомі, а це не кожному до вподоби)

Ну і бонусом святковий дракончик:

From Security is ... specials


Як з'ясувалося, коли метал занадто важкий для голови, гарно йде KMFDM (для тих, хто не в курсі, це абревіатура від Kill motherfucking Depeshe Mode). Взагалі, Symbols - мій улюблений альбом KMFDM. На жаль на найкращу (на мій погляд) пісню Straight Bullet в них офіційного кліпу немає, тому слухаємо Megalomaniac:

  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31