За життя

... Лінор Горалік ( ). Хто не знає, хто це, - просто почитайте блог. Хто знає, - тим більше, читайте блог. Цитата: С одной стороны, в Кирове президент Медведев собственноручно слепил глиняный грибочек. А с другой стороны, президент Медведев признался, что ему будет сложновато слепить глиняную уточку. В результате вопрос о том, можно ли доверить президенту Медведеву клеить коробочки, остается нерешенным.
Американський електронний (і не тільки) журнал Entrepreneur опублікував статтю-витяг з книжки про 55 ідей (бізнес-напрямків), які потребують менше 5 тис. для початку. Хоча це витяг, в статті наведені з коротким коментарем всі 55 ідей.

Частина ідей специфічна для США чи західних країн, а частина ідей може прижитись у нас якщо не як основний заробіток, то як додатковий або як оплачуване хоббі. Звичайно, більшість цих ідей потребують певного професійного підгрунтя, або наявності певних фізичних чи матеріальних ресурсів. Але якщо ви шукаєте, чим зайнятись, простий перегляд переліку може наштовхнути вас на якусь цікаву і оригінальну ідею. Як вам наприклад "спеціаліст з підготовки кошиків подарунків" або "планувальник весіль"? На Заході це цілком реальні бізнеси.

Заїхали сьогодні за кедрами. Без подарунку не лишились - за 630 грн купили 2-метровий каштан в горщику, з рожевими квітами і 4-ма маленькими плодами. Висадимо, завтра фотографію вставлю.

А ще ми знайшли там же (тільки на іншій площадці) дорослі (вже з плодами!) смородину, агрус і голубику. Хотіли купити, але вже немає куди саджати. Також повно великих троянд і хвойних рослин.

Як на мене, то у них найкращий вибір рослин в Києві з того, що я бачив. Великих (більше 3-4 метрів) дерев в них майже немає, але все що середнього розміру, - того повно. Клени, липи - рядами стоять.

Сайт цієї контори тут, але на сайті інформації мало. Краще їхати і дивитись. Це дорога на Осокорківські дачі. Їхати по ній за міську смугу, за смугою весь час дивитись направо.

побачив сьогодні на Подолі Audi R8 з дівчинкою за кермом. Маленька така машинка, на вигляд не більша за Audi TT. А ось, до речі, і новина про R8 - він стане електричним. І це круто. Якби ще він не коштував таких непристойних грошей ...
Лео Каганов проанализировал эпический сказ о репке в современном оформлении. Я рыдалъ.
Тільки що в мові Ірени Карпи на Джем FM (95.6 в Києві) забікали слово "гондон". Ой мля, які цнотливі стали ... Зважаючи на те, що пісні Карпи вони крутять постійно, а там не тільки такі слова зустрічаються.
Читаю зараз книгу Миколи Басова "Творческое саморазвитие или Как написать роман".

Книга цікава не тим, що розкриває кухню письменника (як раз, цього вона не робить, хоча я взявся читати цю книгу сподіваючись на відкриття секретів :), а тим, що показує, як і для чого пишуться книжки, які елементи є в творчому процесі тощо. Книга дозволяє подивитись на художні тексти, які ви читаєте, з точки зору не тільки розваги, але й з позиції аналізу художньої сторони твору. Це дозволить вам оцінювати і відділяти дійсно гарні книжки не тільки за критерієм "сподобалось - не сподобалось", але й за більш об'єктивними критеріями.

Також книга стане в нагоді тим, хто коли-небудь хотів, уявляв чи просто замислювався над тим, щоб написати свою художню книгу (зізнаюсь, я теж хотів, але коли дізнався, скільки за неї платять, то зрозумів, що двірником вигідніше працювати).

Автор прочитав за своє життя силу силенну художньої літератури і наводить велику кількість тверджень, які стають чудовими цитатами і навіть афоризмами.

Так що якщо питання "чим пахнуть ремесла" для вас має хоч якийсь сенс, читайте обов'язково.

На риночку в Чабанах купив сьогодні 4 кізили по 60 гривень. В горщиках, з листям, висотою десь в 80 см. Можна сказати, шара. Так що заміню ті, що не прийнялись... Взагалі, правильний підхід для висаджування таких рослин, як з'ясувалося, це не саджати їх в землю, як всі роблять, а спочатку вирощувати в горщиках (щонайменше до травня). А потім пересаджувати разом з грунтом в землю. Ідея проста - рослину простіше підгодовувати, забезпечувати їй тепло тощо. А потім, коли вже є листя, можна "випускати на волю". Надалі так і будемо робити. Суниця в горщиках в мене лізе з шаленою швидкістю. Гадаю, за місяць можна буде врожаї знімати (при тому, що посадили ми її пізно, на початку квітня).
До нашого будинку веде з'їзд з траси. На трасі є відбійник, в якому зроблені воротця, що ведуть до з'їзду. З місяць тому ми воротця ці заварили (і там *видно* , що відкрити їх не можна), але замок, який там висів, залишили. Замок не з вушком, а більш вандалостійкий. 40 гривень коштував. Сьогодні почали шукати замок, і будівельники сказали, що хтось виколупав із замку механізм і власне замок валявся поруч без механізму. Скажіть, де логіка? Якщо ворота закриті, то нахріна ламати замок було? Красти замок сенсу немає, бо немає ключів. На металобрухт здати - заплатять менше гривні, мабуть (та й не взяли його). Я збентежений.
Як краще захистити своє майно і територію присадибної ділянки?



Собака Берії

Розумний і врівноважений, з яскраво вираженим інстинктом охоронця. Недовірливо ставиться до сторонніх, злобливий, але водночас легко прив'язується до всіх членів родини (з якими живе).

Виведений для постійного перебування надворі в складних російських погодніх умовах, легко адаптується до зміни кліматичних умов.
Також придатний для проживання і охорони квартир за умови регулярної (раз в 3 місяці) стрижки або трімінгу.

Чорний тер'єр - це кращий охоронець, який дозволяє Вам бути впевненим у збереженні території і майна, що були доручені цьому собаці.

Дізнатись про можливіть придбання цуценят можна за телефоном 8-044-228-8115 Василина

Читати:

Про породу
Про історію породи детально

Дивитись:

Цуценя, 45 днів, 7 кг



А ось мама з двомісячними цуценятами:



UPD: лишилось 3 суки і 1 кобель. Не гайте час!

UPD 2: ПРОДАНО! Одного продажного кобеля ми вирішили з місяць потримати у себе і, можливо, залишити назавжди. Але в гарні руки із бажанням виставлятись ми його можемо продати.
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30