За життя

Що старішою стає людина, то вільнішою вона є проти сучасних обмежень. І я не про себе і не про пенсіонерів, котрі тремтячими руками скаржаться в пейсбук "ну коли же вже вакцинація до нас дійде?" (попустіться, ніколи). Я все за музику.

В молодості мені подобався Accept, але абсолютно не подобався соліст, Удо Діркшнайдер. Я знав, що він з Accept пішов, але з тих давніх пір 93-го року (часів Objection Overruled) до Акцепту й не повертався. Аж до минулого тижня, коли зі здивуванням дізнався що після фактично 15 років небуття Акцепт відновився з новим солістом. І випустили з тих пір аж п'ять альбомів.

Але й це ще не все. Я прослухав все "нове" - дуже гарно. Але найкраще - останній альбом Too Mean To Die. Суцільна насолода, хоча я й відійшов від металу ще позаминулого року. На відміну від маси музикантів, що випускали ремікси, збірки the best, акустичні версії тощо, Акцепт записали свіжий і вельми-вельми свіжий альбом. Був би капелюх, зняв би. А так  - дуже рекомендую.
Ім'я домену: "ionu". Або "IOnU". Звучить або як I On You, або як Eye on You.

Ну і на закуску пісня групи Judas Priest "Electric Eye".

Дуже актуальна на сьогодні в Україні пісня: Are you with them or against' The masses begging for revenge Some wimps they prefer staying neutral - Til they come to their house Time's up make a stand and choose your side Are you a Man or a mouse? -Man or mouse Are you' Are you a Man or a mouse? -Man or mouse Now show some courage and claim your rights well my true colours are black and white Too late to come ask for protection - when they've burnt down your house Stand up for yourself and tell me now Are you a Man or a mouse? -Man or mouse! Are you' Are you a Man or a mouse? -Hey! The question is are you a.. Man!- Mouse! The question is are you a.. Man!- Mouse! My question is... are you a Man or Mouse...
Запальних італійців Shining Fury. Лідер групи на ударних. В них лише два альбоми, але обидва дуже швидкі (навіть швидші ніж ця пісня). Можна порівняти із Dragonforce, але в цих голос вищий, а пісні цікавіші.
А непогано соліст тягне, як для концерту. Думав, що наклали студійний звук, але в кінці йдуть звуки концерту, так що несхоже.

Гурт було засновано за участі знаменитого Kai Hansen (він же засновник Helloween і жанру Power Metal). Тематика пісень - Sci-Fi.

Цікавий гурт зокрема тим, що кліп вони зробили не глянцевий, а навпаки, показали нам нутрощі процесу запису пісні. Слухаємо і дивуємось:

Завдяки MyRadio познайомився з пропущеним якось незрозуміло гуртом Primal Fear, створеним колишнім солістом Gamma Ray (котру в свою чергу створив засновник напрямку Power Metal і гурту Helloween Кай Хансен). Дуже освіжаюча і чиста музика. Дивимось, слухаємо:
Видалась можливість послухати всі альбоми британської групи Threshold. Це Progressive Metal (в ранніх альбомах легший, в останніх важчий). Дуже непогано, майже як Queensryche в кращі часи, а деінде і набагато сильніше. Останній альбом (весь) можна прослухати тут.
Не можу не поділитись рідкісним екземпляром: улюблена група Rage виконує улюблену пісню Judas Priest




Classic Metal:



Speed Metal:



Death:



і ще: Boney NeM
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30