За життя

Фундуки - цікава штука. В суботу за смішні гроші (35 і 45 грн за штуку) було куплено на заміну 3 кущі і 5 дерев (вже з листям, в горщику). Кущі були посаджені замість тих, що не прийнялись, а з двох дерев одне пустило гілку з кореня, тобто його заміняти немає сенсу. Тому замінив одне дерево, а 4 нових дерева саджатиму окремо (знову посадки...). Троянди підхопились всі, тільки в одної цуцик вже свіжу гілку зламав. Так що єдина проблема з кущами - це 4 кізили з 12 (міняти треба) і 3 великі липи. Їх замінять, бо саджали з гарантією, але все одно шкода.
В цій статті описується становлення будизму в Тібеті, і зокрема дається відповідь на питання в темі.
Первый раз в жизни пошел по ссылке из свалившегося спама. И не прогадал. www.kedrograd.ru . Товары и поделки из кедра. Поскольку у нас ростут 4 небольших (30 см) кедра, я могу со знанием дела порекомендовать всем купить такой и выращивать дома в ведре. Кедр очень полезен для дыхания и здоровья в целом. В Киеве кедры я видел только в одном месте. Поеду туда в пятницу, если они там еще есть, то я отпишу (бо сильно далеко это) и куплю десяток на раздачу.
Упорство помогло улитке доползти до ковчега.

Чарлз Сперджен

Как по мне, улитке важнее было не добраться (в конце концов, забрать тварей была команда от бога), а выбраться из ковчега и не быть при этом растоптанной. Иными словами, упорство может не только привести к цели, но и создать изрядные проблемы упорствующему.
Власну залежність від алкоголю дуже складно визначити і визнати. Потрібен якийсь об'єктивний фактор, який плюне в очі алкоголіку, впевненому, що він лише періодично (раз на день ;) випиває.

Ось тут можна знайти медичний тест, який і пропонує такий фактор. Але, взагалом, можна взяти лише останню фразу з цього тесту: "Якщо вам не вдалося утримуватись цілий місяць від алкоголю (незважаючи на причину), а тому [медичний] тест лишився на тому ж високому рівні, то ви залежні від алкоголя (тобто вже алкоголік), і потіг ваш пішов". Фактично, один цей фактор і покаже, чи є ви залежним...

Ось і розповідь: Звідки взялася жирафа? А була на те причина, Бо звичайна конячина дуже вже цікава стала -- В кожну дірку заглядала: Що та як? - усіх питала, Свого носа всюди пхала, Всім цікавилась надмірно -- Шия й витяглась манірна... І тепер ота невдаха -- Не конячка, а жирафа.
Для тих, хто не знає, міопатія - це атрофія м'язів. В деяких випадках, вона виникає з народження, в деяких - розвивається з віком. "Набута" біопатія прогресує, і людина поступово втрачає функції кінцівок (а згодом втрачає навіть можливість сидіти). Про міопатію писав Роберт Хайнлайн в романі "Уолдо".

Так от... Почитайте статтю про людину, яка з міопатією почала (вже в віці) малювати. І як малювати! Я двічі вражений - як красою творів (хоча я досить критично ставлюсь до мистецтва), так і тим, яких зусиль коштує намалювати кожну картину.

А ось, до речі, запис про протилежну хворобу, теж не дуже веселу.

Оскільки, як виявляється, ще не всі знають, що це таке, то наводжу посилання на сайт, присвячений цьому питанню. І краще знайомство із цим методом вести суто теоретичне :).
Американка худне після 5 сеансів гіпнозу, протягом яких її "переконали", що їй зроблено операцію зі зменшення об'єму шлунку . Детальніше тут (рос.)

Тут потрібно сказати, що більшість людей неправильно підходить до харчування і своїх спроб схуднути. Люди накладають обмеження на звичний спосіб життя (і звісно не можуть дотриматись цих обмежень), замість того, щоб свідомо змінювати спосіб життя. Наприклад: можна їсти гамбургер в макдональдсі, а можна не ходити в макдональдс, а ходити в інший заклад, де подають більш здорову їжу. Можна банально випивати склянку води, коли хочеться їсти, а їсти починати тільки якщо протягом 15 хвилин відчуття голоду не проходить. І їсти треба з маленьких тарілок. І тому подібне ...

Сьогодні їздили в область і на трасі сталась наступна ситуація: я їхав за вантажівкою (старенький ГАЗ), а назустріч їхала "колона" приблизно з 10 машин. Одна з останніх машин "колони" (як звичайно, або Шкода, або старий VW Passat, на швидкості не роздивився) пішла на обгін і не встигала обійти колону до зустрічі з вантажівою. Тоді цей геній від керма почав повертатись в ряд і майже повністю відтер на узбіччя величезну фуру. І поїхав далі як так і треба. Я почав гальмувати ще як тільки побачив, що він пішов на обгін. А от ГАЗик - ні, пер як і до того. На моє щастя водій фури встиг втримати машину і його не перевернуло і не кинуло посеред дороги, бо до нього було метрів 100-150 на той момент, як його повело на узбіччя. Мене в цьому випадку цікавить одне питання - чому не гальмував воді ГАЗа, адже своєю поведінкою він також сприяв створенню аварійної ситуації? Тобто чому люди_взагалі не знижують швидкість, якщо хтось йде їм в лоб? Це якийсь вид зухвалості чи це реальний прорахунок (чи сподівання?), що той, хто пішов на обгін, зможе повернутись в свій ряд? Ну оцей кінь зміг, а постраждати в результаті могли б не ГАЗ і не Шкода (які б, я впевнений, поїхали з місця пригоди), а ми з фурою (і всі хто їхав за фурою)...
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30