За життя

Розпаковував тільки що чергову упаковку чаю Мрії Султана (з усіх чаїв Чайної Країни мені мрії султана найбільше подобаються, і ще йохімбе має дуже оригінальний і приємний смак, але то не чай, а трав'яна суміш). На упаковці написано: "Склад: китайський ... чай, ароматизатор ідентичний натуральному, шматочки ананасу, манго, гібіскус, ... ". Це означає, що частка "ароматизатору ідентичного натуральному" в суміші більша за кількість ананасу чи манго. Або частка ідіотів серед тих, хто це писав, зашкалює...
"Боль всегда с тобой."
Линда. Так кричали птицы.


Линда, пожалуй, - самое недооцененное критиками и публикой явление постсоветской музыки. Начинавшаяся с рейва в середине 90-ых, ее музыка в последних альбомах включает и рок, до которого далеко русским рокерам, и красивейший электронный лаунж, и нотки "классического" рейва и эсида. Да, ее голос далек от голоса Суханкиной, но по-любому лучше, чем у расплодившихся поп-групп (или групп поп).

Предвестница готики, Линда никогда, казалось, не стремилась донести свое творчество до широких масс. Она пела для себя и еще когда-то невидимого.

Жаль, что после замужества Светлана обьявила, что Линды больше не будет. Но, будем надеяться, что сама Светлана еще вернется на сцену.
Audi збирається виготовляти R4 - молодшого брата R8 і конкурента Tesla Roadster в кузові Targa. Але як на мене, то він більше схожий на TT і занадто легковажний. A5 набагато красивіший.
На днях побачив в Мегамаркеті нове пиво, Оболонь Живе. Написано "непастеризоване, термін зберігання 45 діб". Пам'ятаючи свій досвід із їхнім нефільтрованим, яке вони продають в кіоску заводу (в того нефільтрованого смак був наче воно наполовину спиртом розбавлене, і голова боліла так, що другу пляшку ми просто вилили), ризикнув взяти одну літрову пляшку. Як виявилося, за смаком і запахом це пиво аналогічне живому пиву Магелан, що яке є (було) єдиним пивом, яке мені подобається. Тому проблему купівлі смачного пива можна вважати вирішеною - Магелан за 30 км від мене, а завод Оболонь я кожен раз проїзжаю, як їду в місто.
то очень рекомендую книгу "JavaScript. Подробное руководство" от Дэвида Флэнагана (англійською: JavaScript, The Definitive Guide by David Flanagan). Ссылку не дам, потому как сам не знаю, где книгу взял. Скорее всего на одном из книжных сайтов, ссылки на которые я тут размещаю периодически.
Что Microsoft украл позаимствовал у Apple'а, и что Apple украл позаимствовал у Microsoft'а.
Як виявилось, наша країна повниться ідіотами. На щастя природний відбір працює і дає хоч якусь противагу їхньому розмноженню.

Товарища на мустангу я кілька разів бачив на дорозі і на СТО - не був він помічений в безголовій їзді. І якщо взявся розвертатись там, де він це зробив, то, я впевнений, він прораховував ситуацію. А от тип на ланосі - це не просто ідіот, а феєричний ідіот. Він їхав під сотню (вниз з гори, я на Протасовому Яру постійно таких клоунів бачу) на повороті з омеженою видимістю, при цьому дружина не була пристібнута, а немовля їхало не в автокріслі. А вздовж спуску я бачив два (а загалом їх там більше) вінки ... Три порушення правил дорожнього руху призвели до трьох трупів. По тушці за порушення. Людина сама обрала собі шлях.
Здесь.
Тут. Рекомендуется начальникам, а также бизнесменам, желающим быть владельцами бизнеса, а не его управляющими.
По наводке : КучаКниг
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30