За життя

На початку місяця грав в перший Overlord, а тут дограв в другий...

Графіка стала краще, однак сама гра як на мене стала менш цікавою. Якщо в першій частині графіка була мультяшна, то в другій зробили графіку саме комп'ютерної гри. З іншої сторони, з'явились логічні "задачки", де треба подумати, як пройти. Ну і як це завжди буває в кінці ігор, передостанні кроки роблять надзвичайно складними, так що до власне кінця і не пройдеш. В першій частині я кинув гаяти час десь сцени за 2-3 до кінця, в другій я дійшов до третього схилу Empire City. Насправді все псує механізм запису гри - не можна зберегтись в довільному місці.

Але все одно дітям дуже рекомендується.
Навпаки розповсюджуваній думці сучасна демократія не виникла "знизу", з тих народних мас, які власне приймають в ній участь, а впроваджується правлячими колами для легітимізації своєї влади під загрозою революції. Сучасний виборець не взмозі об'єктивно оцінити запропоновані для вибору варіанти, так само, як і кандидат не може запропонувати об'єктивну програму діяльності. Тому ми маємо вибір емоційного натовпу, а не вибір свідомості. І натовп, на своїй емоційній хвилі, спочатку піднімає кумирів, а потім так само їх скидає. Водночас самих кумирів пропонують ті кола, які мають реальну владу в державі. Так було і в США, і в країнах нової демократії. Окремо виділяються демократії європейські, де виборці начебто мають реальний вплив. Але і там вже довгий час виборця купують за соціальні програми, які вводить чи скасовує та чи інша політична сила. .

PGP

Форма загрузки триальной версии PGP Desktop состоит из 19 полей, из которых 14 являются обязательными. При этом, чтобы выйти на нее, мне пришлось воспользоваться поиском по сайту - самих даунлоадов в меню нет. Вообще контора уникальная - они с маниакальным упорством борятся с тем, чтобы никто не использовал аббревиатуру PGP для обозначения стандарта или формата файла (каковым PGP де-факто является), т.к. сама абревиатура является их торговой маркой.
Бурундукам купили і поставили круте колесо зі Штатів (в Україні не продають нормальні колеса для гризунів). На цьому всі спроби Стєши вилізти з клітки закінчились - вона окупувала колесо і цілими днями там бігає. Припинила кидатись на тих, хто підходить до клітки. Так і в житті - як тільки побіг в колесі, свобода вже не потрібна...
Їхній спам-фільтр не пропускає файли опен-офіса, покладені в ZIP архів (для зручності). Є спосіб поскражитись в Google на це комусь?
Найдите общие черты у колоды карт и календаря. Имеется в виду календарь как средство измерения времени, а не отрывной, настенный и т. п.

Задачка не складана і не має одної певної відповіді, тобто схожих рис / параметрів є певна кількість (не менше чотирьох).

Взято звідси, там же і відповідь.
У нас в родині одні співпадіння по днях народження: я народився на день пізніше бабусі (і в один день з прабабкою). Моя старша дочка народилась на день пізніше своєї бабусі (моєї матері). Моя двоюрідна сестра народилась на день раніше свого батька (мого дядька). Моя троюрідна сестра народилась на 8 березня, в один день зі своєю бабусею (сестрою моєї). У двох моїх дружин день народження в один день (в різні роки). У двох дружин мого батька день народження теж в один день (теж в різні роки). Зокрема тому я ніколи не святкував свій день народження - ще з дитинства повелося, що мені на наступні після дня народження вихідні треба було бути у бабусі і, відповідно, до неї збирались її гості на її день народження. Цей порядок змінився тільки кілька років тому, коли мені вдалося профілонити два дні народження підряд.
Коли в Києві з'явився перший Ашан, зовсім поруч в Альта-Центрі знаходилась Велика Кишеня (непоганий, в принципі, супермаркет). Згодом її довелось закрити. Нещодавно на Окружній поруч із заводом Електронмаш відкрили новий Ашан. Зовсім скоро після цього (протягом кількох тижнів) закрився Foxtrot Фуршет, який знаходився в сусідній будівлі (в них єдина парковка).

При цьому не можна сказати, щоб в Ашані були зовсім низькі ціни. Так, на 10-20% нижчі від інших супермаркетів, причому 20% треба ще пошукати, а асортимент доволі відрізняється він інших супермаркетів і мереж.
Знаете ли вы, дорогие рецидивисты, что в США приговоренные к смертной казни преступники получают большое количество любовных писем и даже по нескольку предложений руки и сердца от женщин. Я вот только не пойму мотива женщины, предлагающей это человеку, убившему свою беременную жену. На тот свет досрочно захотелось, что ли?
Запустил случайно Turbo Debugger 32-bit. Потягал менюшку по экрану.

Turbo Vision. Год 90-ый или 91-ый. Turbo Pascal 6.0. ООП . Отрочество в лабораториях института Горсистемотехника (его в 92-ом по-моему закрыли). Или это было раньше? 5.5 и ООП были уже в 88-ом. По-моему, тогда же были крутые тачки 286 с VGA экраном и крутыми жесткими дисками на 50 гиг Мб. Или это уже старческая память подводит? На Turbo Vision'е писал в 92-ом, помню. ООП в 88-ом тоже помню, т.к. изучал его вместе с отцом, разложившим вырезки из распечаток по столу, и составлявшему из них диаграмму классов (сейчас это делают в Visual Modelling Tools). А что было между 88-ым и 92-ым - не помню напрочь. Распад Союза помню отлично, события в Риге тоже. Первые купоны (отрезные). Кассету Цоя, на другой стороне которого был записан Наутилус. А на чем программировал - не помню. Помню, правда, польскую книгу по Turbo C 2.0 (я по-польски говорю и читаю, так что не проблема была). А вот где компьютер был (пару раз в неделю на пару часов каждый раз - больше не получалось) - вспомнить не могу.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31