За життя

Це звісно хвороба всіх великих компаній, але масштаб в нашому випадку вражає. Спочатку цитата (ідіоти в LJ закодували якийсь антиспам фільтр котрий не дає мені додати посилання на статтю на www_free-seo-news_com/newsletter546.htm): In the interview, Matt Cutts said the following about the importance of +1 clicks: "In the short term, we’re still going to have to study and see how good the signal is. Right now, there’s not really a direct effect where if you have a lot of +1s, you will rank higher." Тепер пояснення. Google зробив гарну річ. Зручну і корисну альтернативу для Facebook'а. Достеменно невідомо, які цілі ставилися при розробці (тобто цілей можна назвати багато, але невідомий ступінь достовірності тверджень). Ми можемо виділити такий бенефіт для гугля, як отримання інформації про вподобання користувачів з перших рук - від самих користувачів. Причому це будуть якісні сигнали - їх важче накрутити, ніж анонімну кнопку, і їх можна проаналізувати і відкинути накрутки. При цьому, на момент виходу GooglePlus у вебмайстрів не було зацікавленості чіпляти ще одну кнопку. Таку зацікавленість можна і потрібно було створювати шляхом інформування всіх, що "ставте кнопку і буде вам профіт від гугля". Потрібно було враховувати ці кліки І інформувати про це громадськість. Натомість, що зробив цей рафінований ідіот Matt Cutts? Він вбив всі зусилля своїх колег із створення мережі, і дуже ймовірно, що вбив і саму мережу. Він сказав буквально: "нам начхати на ваші, шановні вебмайстри, зусилля з встановлення нашої кнопки, нам начхати на ваших користувачів, нам начхати на користувачів GooglePlus і нарешті на сам GooglePlus ". З чим ми корпорацію добра і вітаємо.
Ось, прибарахлився (фото від продавця дісталося): brittany Хто знає, що за порода?
Приходить тільки що клієнт. "Ми потестували ваш молоток. Це чудовий молоток, який повністю підходить для нашої роботи. І він дуже критичний для нашого проекту. Але на жаль це ручний механічний молоток, а не сучасний пневмомолоток. Чи збираєтесь ви переробляти ваші молотки з ручного приводу на пневматичний, або чи зможете ви зробити це для нас". В самому запиті не було б нічого поганого якби не те, що пневмомолоток коштує в 10 разів дорожче і ним в найближчі 5 років все одно не зможе скористатись 40-45% наших користувачів.
Бьют хиппи панка. Ногами. Больно. И приговаривают: - Битлз нужно слушать, они добру учат
Вообще странно, что никто из переживающих по поводу российского закона об оскорблении чувств верующих не предложил повернуть закон против самих верующих и церкви. Многие подчеркивают, что церковь (институция) далека от библейских заповедей и вообще от библии. Соответственно, никто не мешает обвинить официальных представителей церкви в оскорблении чувств рядовых верующих. Простейший же ход - подать жалобу (пару тысяч штук по всей стране), что действия Гундяева оскорбляют чувства верующих, поскольку расходятся с библейскими заповедями. И пусть Гундяев и Ко оправдываются в судах. Я уверен, что примеров прямого противоречия между действиями клириков и священным писанием можно найти тысячи - вот и загрузите суды и прокуратуры работой.
Цитата звідси:

Как известно, операционная система Android разрабатывается Google. Что такое Google? Правильный ответ — крупнейшая интернет-корпорация, цель которой вовремя предложить пользователям мобильного интернета свои сервисы: почту Gmail, видеохостинг YouTube, облачное хранилище Drive, магазин Play, картографию с навигацией и множество других менее значимых, полезных и востребованных сервисов. Вы где-то увидели в этом списке звонки? Я лично нет — из всех звонков там есть собственный сервис G Talk, так что Google как бы намекает нам, что пора переходить на него. Вообще, если вдуматься, то идеальным смартфоном для звонков был и остается смартфон на Symbian. А всё потому, что эту операционную систему проектировали в те времена, когда никакого мобильного интернета, в сущности, еще не было — были лишь мечты о нем в документах визионеров.

А оскільки телефон не потрібен, то і апаратні кнопки також. От їх і немає.
Тут немає ельфів і гоблінів. Зате є феї. Не такі собі маленькі з крильцями, а високі, з кривими ножами і червоними очима. Котрі ненавидять всіх смертних. А ще тут чарівні пейзажі і затишна природа. Навіть вороги якісь добрі, іграшкові. І так завжди - перший раз за три (?) роки, з моменту виходу Dragon Age: Origins, випустили щось пристойне, і в цей момент навалилось роботи на пару місяців вперед.
От навіть не знаю, як охарактеризувати таких людей - просто огидно від їхньої тупості і безхребетності. Компанія бере програмний компонент для розробки своєї комп'ютерної програми. Десь при використанні компоненту програмісти роблять помилку (дрібну, вирішується за два дні спілкування з нашою підтримкою). Хтось пише в підтримку, отримує дві детальні відповіді. Після чого заявляє, що йому не вдалося отримати підтримку (!) і із-за проблеми з помилкою вони відкладуть роботу над проектом на невідомий час (!) чи скасують його. Тобто витрачений час на розробку вони не рахують, а витратити сукупно годину-дві на вирішення проблеми їм ліньки чи шкода чи хто зна. Ну що за безголові люди ... І, ні, альтернатива нашим компонентам в них лише одна - не робити нічого (тобто у компонентів на ринку продуктів-конкурентів немає). Тобто якщо вони не куплять ліцензію на компонент в нас, то вони не реалізують функціональність іншим способом.
Пишу це не задля поскаржитися, а для того що "его пример другим наука". Заболіла в мене нога. Права, робоча. поболіла, пройшла, потім знову поболіла, і так місяць з інтервалами. Я вже почав хвилюватись, щоб це не було наслідком якоїсь поганої штуки на кшталт діабету. Пішов таки до хірурга-ортопеда в Поліклініку №2 на Нестеровському провулку (дуже рекомендую - там платно без черги і істотно дешевше, ніж в міському діагностичному центрі). Хірург оглянув ногу і "порадував" мене -- "це у вас комплексне плоскостоп'я, органічна деформація". Нормально так :(. Лікування практично немає (тобто мазі-пігулки полегшують відновлення, але не виправляють все до кінця), лише носити супінатори. Супінатори замовляються в інституті ортопедії, робляться за два дні, так що то не проблема. Але носити треба буде довго, якщо не все життя. Одна проблема - докульгати від машини, бо паркуватись в центрі немає де взагалі. Мені сьогодні двічі неймовірно щастило із парковками, але взагалі це горе - заставлене все так, що і мотоцикла не поставиш, не те що машину.
А непогано соліст тягне, як для концерту. Думав, що наклали студійний звук, але в кінці йдуть звуки концерту, так що несхоже.

Все чітко як в рекламі (беджик на землі, його видно на фотографії). Хоча маю зазначити, що це найдорожча троянда з куплених мною. rose_fire
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31