За життя

Тут.

Вони там російською, але немає різниці - я от не впевнений, що дитина в 6 років має знати частини літака або як правильно назвати хвіст їжака. Про те, що хвойний ліс - це "бор" я тільки звідси і дізнався (ну нецікаво мені знати, як це називається, бо сама назва не описує предмет).

Тобто навіть на вступній співбесіді в 6-річної дитини вимагають набивання голови непотрібними фактами.
У тхора вискочила якась пухлина в пузі, і поки його різали, я пішов вбивати час в Dream Town'і. Зайшов в фірмовий магазин Огризку. Дай, думаю, подивлюсь уважно і живцем на їхні вироби. Все-таки, мільйон мух не може помилятись недарма вони стільки грошей мають.

Подивився. Печальное, душераздирающее зрелище. Живцем цей мінімалістичний дизайн виг лядає на зразок техно-стиля 80-их, тільки в білому кольорі. Клавіатура - дошка з пласкими кнопками. Де ергономіка, де досягнення науковців з приводу людино-машинних інтерфейсів? На відкритий MacBook Pro дивитись без сльоз неможливо - пів-площини займає маленька огидна клавіатурка, друга половина - пустота, і в центрі маячить тач-пад. Це не дизайн! Користувачі, вас хтось обманув! Мода на примітивізм (був такий напрямок в мистецтві) давно пройшла. Чіткі рубані лінії - пристрій же не рубанком роблять і сокирою?

Короче кажучи, моя віра в отару овець людство зазнала чергового удару.
3-х хвилин з facebook'ом мені вистачило - зніс я його к такій-то матері. Це ж треба примудритись зробити таке лайно для овець і так набити йому ціну. Хоча з іншого боку овець завжди більшість і не стригти їх - великий гріх (бо вони паряться, пітніють і зісковзують).

Герман Кліменко в інтерв'ю сказав, що "в ЖЖ - письменники (немає в українській мові адекаватного слова для вислову поняття 'людина, яка щось пише' - ЄМ), а в facebook - особистості". Гадаю, вказано дуже влучно: якщо в ЖЖ на 100 читачів є один, хто пише, то facebook (як і твітер та інші соціальні мережі) - це суцільний ексгібіціонізм і почісування центрів задоволення власного его. Які особистості, такий і контент ...
Як виявилось, недарма я боявся. Після білду 0.9.6 (я його пропустив) вийшов білд 0.9.8. Його я вирішив поставити. Ну звичайно ... відвалився протокол ICQ. Ну як можна бути таким криворуким?
Якщо мені потрібне якісне (якісніше за базарне, скажімо так) взуття, я їду в Інтертоп. А оскільки я здебільшого сижу вдома (а їзжу виключно на автомобілі), взуття не зношується, і в Інтертоп я їзжу десь раз на рік. І от, я відвідав цей заклад вчора.

Вони пропонують дисконтну програму. При покупці видається картонна картка (фі). Я так і не зрозумів, що вона дає. Далі треба протягом двох років зробити покупок мінімум на 5000 гривень, щоб отримати знижку аж в 5%. 10000 грн - 10%. 15000 - 15%. 5000 грн за їхніми цінами - це десь 6-7 пар взуття. За менше, ніж 2 роки. І далі потрібно кожен рік щось купувати, щоб тримати рівень знижки. Ви зношуєте за два роки 7 пар взуття? Добре, на двох з дружиною (і не все ж взуття купується в інтертопі)? Припустимо, у вас велика родина і сусіди, і ви на всіх десь там якось нашкрябали 5% (чи навіть 10%) знижки. А тепер сюрприз! Знижки діють тільки на моделі з нових колекцій зі спеціально позначеними цінниками! Ну а якщо ви все-таки думаєте, що 5-10% знижки - це стимул для придбання товару, то подивіться на "моделі з попередніх колекцій". Ви знайдете там знижки в 30-60%. І хтось скаже, що їхня дисконтна програма варта більшого ніж чоботом під зад такому "маркетолоху"?
"Индивидуальное отопление в городских квартирах необходимо запретить. Такое мнение высказал заведующий отделом биоэнергетики Института технической теплофизики НАН Украины Георгий Гелетуха "

Облишимо в стороні питання, а що це за хрін з бугра, що він таке пропонує. Але сама по собі ідея в дусі світлого соціалістичного минулого майбутнього -- всі мерзнуть, а ви, куркулі, грітись будете?

Час запасатись буржуйками, панове. Всяко вигідніше.
Гадаю, із введенням нового податкового кодексу в Україні значно збільшиться кількість швачок-надомниць (також до цієї професії підтягнуться і чоловіки) і продажі швейних машинок. Схема проста: купуєте швейну машинку, поруч кладете рулон тканини, і йдете реєструватися як приватний підприємець, що займається виготовленням і роздрібним продажем трикотажних виробів. Привіт, Моня Бродський!
З п'ятниці не працює вхід в Приват24. В п'ятницю сапорт ще не був задовбаний і зміг відповісти мені, що акаунт не був заблокований (а пароль не мінявся і забути я його не міг бо він записаний). Сказали, що "мабуть оновлюється система", порадили почекати до понеділка. Досі не полагодили. І дивлячись на історію однотипних звернень по SMS ("не можу зайти в приват24") з однотипною відповіддю "співробітник банку зв'яжеться з вами" (ага, так ми і повірили), я бачу, що не мені одному так пощастило. Зазвичай я досить лояльний до цього банку, бо мені вдавалося з ними вирішувати всі невеличкі непорозуміння. Але зазначу, що сервіс Приват24 - це єдина їхня конкурентна перевага і якщо він (приват24) накриється, то я позакриваю в цьому альтернативно обдарованому банку всі рахунки, а в мене їх там є ...
Цікава стаття, яка пояснює, чому мусульманська наука, що розвивалася в 10-12 століттях, в подальшому зазнала занепаду.
Зашел только что на сайт softkey.ru и вижу возможность залогиниться с помощью LiveID, OpenID и GoogleID. Замечательно, я считаю: лучший способ бороться с чем-либо - это подержать идею и довести ее абсурда.
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30