За життя

З'їздили сьогодні подивитись на троянди в ботанічному саду. Підказка: якщо приїхати туди о 10 ранку, то можна навіть нормально припаркуватись.

Троянди красиві, але вже закінчують квітнути. Наприклад, парфумна rose a parfum de l'hay вже опаньки (це троянда для парфумерії, в неї неймовірно насичений солодкий запах). І ще проблема - сорти не підписані (крім може десятка). Тобто вибрати те, що сподобалось, щоб потім купити, ви не зможете.

А ще там проходить виставка сучасного мистецтва. Мені дуже сподобалось, я сам не очікував, що це може бути настільки вражаюче. Кілька фотографій, знятих на телефон:




Я навмисне знімав цю скульптуру ззаду, а не з того місця, де її передбачається дивитись.



А це робота китайського митця, котрий спеціалізується на зображенні Мао в рамках сучасного мистецтва (приблизно так як Андрій Ворхола спеціалізувався на предметах широкого вжитку). Жакети цих насправді три, але я спеціально знімав один, щоб ви мали змогу оцінити всю композицію живцем, а не по фотографії.

Звісно ж були і ще роботи, але на телефон їх знімати сенсу немає.


Це той самий, що й пару тижнів тому. Приходив знову 31 травня, посидів біля будинку (це він в 3-х метрах за нашим парканом сидить).
Київський ботсад потонув в океані троянд
Заходит пингвин в бар. Заказывает виски, сигареты.
Садится за стол, выпивает виски, выкуривает сигарету. Встает и направляется к выходу.
Все посетители в ауте, наблюдая за пингвином. Пингвин:
- Что вы на меня так смотрите?
Первым из небытия возвращается бармен:
- Да мы все в первый раз видим пингвина, пьющего виски и курящего сигареты, да еще и разговаривающего.
Пингвин:
- С такими ценами - и в последний.


В Сільпо продають екологічні паперові пакети (макс. навантаження 3 кг) по дивній ціні в 2.50 грн за штуку. Ми тут прикинули їхню собівартість, виходить щось менше 10 копійок. Аналогічний за масою і об'ємом целофановий пакет коштує у них же 0.50 грн.

Чудово Сільпо захищає довкілля, нічого не скажеш. Цікаво, чи багато вони таких пакетів напродавали.
Перелік тварин, котрі живуть біля нашого будинку, поповнився зайцем. Це я його зняв о 6.30 ранку - сидів на грунтовці поруч із будинком. А зараз спускався до будинку по грунтовці і заєць знову сидів на грунтовці (трохи вище по дорозі і ближче до траси). Мабуть живе десь неподалік.

-29

Черти уселись у камина и закутались в привезенные из Греции шубы. Помогает слабо.

-28

Черти поехали в Грецию за шубами. А тем временем климатологи говорят, что средние температуры на планете начали снижаться и нам вполне светит новый мини-ледниковый период. Скорее бы инопланетяне прилетели...
Погода зранку нагадала, що грітися можна не тільки в холодильнику, але й в морозильнику.
Зима внесла свої корективи не тільки в звички тварин, але й в місця їх проживання. Так, вчора на подвір'ї побачив горобців (перший раз за 3 роки). Взагалі, горобець - суто міський птах. В лісі живуть синиці. І те, що горобці забралися так далеко (5 км до великого житла) вказує на певні проблеми в місті. А ще коли їхав вчора по дорозі в кооперативі, наткнувся на зграйку птахів - синиці, дві сороки і один ... сокіл. Вони включно із соклолом завзято їли якесь сміття. Коли я їхав, вони надали мені дорогу, але забрались недалеко - на паркан за 2 метри від дороги. Загалом, у нас же живуть і орли, і соколи десь неподалік будинку. Але орел влітку - це одне, а сокіл, що пасеться посеред дороги ...
Молоде жито
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30