За життя

Читаю Сорокіна і думаю - для мене, російськомовної (переважно) в дитинстві людини, російська мова є атрибутом минулого. Художню літературу я легше читатиму російською.
Але живою мовою, мовою майбутнього, є безумовно українська. Можливо це відбиття власного стану, можливо - соціального.
Хочу подякувати всім, хто прийшов і окремо тим, хто розкупив, як мене повідомили, всі примірники книги і диски, що були взяті на презентацію.

І звичайно, окрема подяка тим, хто замість мене сьогодні віддувався, поки я нудьгую на чужині.
12 квітня, субота. Простір «Арсенал Ідей» / сцена. 19.00 – 20.00
Презентація мультимедійної книжки Євгена Маєвського «Казки дивного лісу» з демонстрацію новоствореного мультфільму.

Будуть присутні редактор з розповіддю про книгу, представники мультстудії і автори мультимедійної програми.

Мене на презентації не буде - займаюсь питанням відправлення згорілого авто в Україну. Я дуже очікую на Львівський дитячий форум, що має відбутися в травні, і буду присутній на ньому.

Будь ласка, приходьте і запрошуйте друзів завітати на презентацію.

Адреса: Київ, вул.Лаврська 12, Мистецький Арсенал
Концепція тут

Опівночі Попелюшка перетворювалась на щура. І Принцеві завжди ставало ніяково.
Концепція тут

Поки троє поросят вмовляли вовка вийти з хатинки, той доїв бабусю і розмірковував над тим, як натягатиме Червону Шапочку.
Не буває країни без ідеології. Якщо відсутня ідеологія політична, вакантне місце займає ідеологія економічна, в пост-радянських умовах це ідеологія егоїстичного споживання. Ліві політичні ідеології включно із комунізмом і соціалізмом повністю дискредитували себе на наших теренах. Відповідно час звернутися до ідеологій правоцентристського напрямку (що доводить і популярність руху Правий Сектор останніми тижнями), тобто ідеологій національного розвитку.

Наявність ідеології національного спрямування дозволить згуртувати активну частину українського населення, відволікти її від національної хуторянської традиції обмежувати коло своїх інтересів своїм маєтком і спрямувати конструктивні зусилля людей на спільну справу.
Cьогодні в нас подарунок для шанувальників української латинки : повну збірку Казок Дивного Лісу, а саме 56 казок українською латинкою з усіма ілюстраціями, можна завантажити на сторінці Читати.

Будь ласка, якщо маєте знайомих, хто також шанує цю ідею, поширюйте допис серед них. Та й самі маєте змогу попрактикуватися в читанні латинкою.
Грає веселка.
Радість дарує весна
Променем сонця.
Якщо ви маєте паперовий примірник книги"Казки дивного лісу", то ви можете прослухати аудіо-варіант казки за допомогою спеціальної програми. Так от я хочу сказати, що в Play Store вже доступна програма з усіма казками на борту (до цього було лише 5 казок).

Зауваження: програма завантажується (вже на пристрої) досить довго, оскільки в пам'ять читаються всі ресурси (аудіо і ілюстрації). Ми займемося прибиранням цього (д)ефекту в січні.


На сайті доступні адреси магазинів, де можна придбати паперову книгу. Також агенція НашФормат вже пропонує мультимедійний диск із казками в PDF і ePub форматах, а також аудіоваріантом (професійний запис всіх 56 казок в MP3 форматі).
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31