За життя

Російський народ вирізнявся серед інших народів СРСР своїм незвичайним патріотизмом.

Насправді українці становили біля 50% населення окупованих нацистами совєтських територій, але дали тільки близько 12-15% чисельності колаборантських збройних формувань. Тоді як росіяни становили 25% населення, і близько 60% учасників колаборантських формувань.


Ну ось і все, панове. Це вам не консервні бляшанки по морю ганяти.

Я думаю, якщо це підпишуть (а сумнівів в мене жодних) , то на цьому можна сказати "дякую, всі вільні" і збирати валізи кудись з цієї території.

Янукович: інтерес у нас один - добро держави і її громадян (оригінал тут) Хто б сумнівався.
Той факт, що дискримінація українців в Україні існує, не заперечуює, здається, ніхто. Але наукову спробу проаналізувати стан дискримінації я зустрічаю вперше.
Виявляється, в Україні заборонені автомобільні системи попередження про машини в мертвій зоні із-за того, що радари цих систем перетинаються по частоті з якимись міліцейськими приладами. Тобто прилади патрульних машин ДАЇ (а нікому більше ті радари заважати не можуть) важливіші за безпеку людей, яких це ДАЇ має захищати.
Якщо хтось грає чи збирається грати в Dragon Age: Origins, зверніть увагу на королеву. Гумористи сценаристи списали її з Тимошенко (і зовнішність і озвучку). Діалог головного героя з королевою (точніше, її слова): - Хто, ти думаєш, правив останні 5 років? Так, формально чоловік був королем. Але весь ... знає, хто був у керма. ... - Чому б тобі не одружитись із Алістером [незаконнонародженим єдинокровним братом вбитого короля, її чоловіка]? - Думаєш, він погодиться? Це буде непогана стратегія, якщо ми домовимося, що я продовжуватиму керувати країною. Питання: хто ті люди, які писали сценарій?
Вирішили сьогьодні заїхати в близьке зарубіжжя, селище Нові Петрівці, а заодно подивитись згори на водосховище. Приїхали. Поїхали по одній дорозі, - шлагбауми, пост. Добре ... Включив навігатор, побачив що далі на карті є чудова дорога над водосховищем і як раз до Вишгорода. Поїхали туди, - паркан, будка ... Зі сторони Вишгорода, схоже, буде та ж ситуація. Я все розумію - Янукович вкрав собі шмат землі. А от за чий рахунок утримуються вартові і обслуга цього комплексу?
Вахтанг Кіпіані ([info]vaxo) обговорює тему "чи, може, голосувати за Гриценка?". Певний сенс, звичайно, в цьому (голосуванні за Гриценка) є - це набагато краще, ніж голосувати проти всіх, а обирати між двома сортами лайна не хочеться, оскільки що не обереш, смердітиме в першу чергу від тебе. Тому якщо хочеться, щоб президент був адекватний, дійсно європейського типу, треба трохи допомогти.
У депутатів черговий струс голови (мозку в них немає). Вони вже майже вбили автоімпорт (85% падіння імпорту в цьому році), а зараз його просто доб'ють. Ніхто (крім самих депутатів на крадені гроші) за такими цінами купувати автомобілі не буде.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30