За життя

Створювати автомобілі. якщо хтось пропустив, новий Aston Martin Rapide. Наскільки він красивіший за корявий Porsche Panamera!



Поздняя пташка только встает, а ранней клювик уже начистили.
(с) Роланд ака Сволоч

Їхав сьогодні на вокзал (за білками) о 6.30 ранку. Як на вулиці файно! Сонце тільки встає, вже на дорозі все видно, але тіні ще розмиті. І головне - пустота на дорогах і тротуарах, але вже немає нічної тиші. З кожною хвилиною, із вливанням чергової автівки в потік, відчувається швидкий прихід дня.
Таке бувало в 2005-му році в вихідні дні. Вже в 2007-му на дорогах було не проїхати. В 2008-му всі встали. А зараз - якщо Ви хочете відчути свободу - просто проїдьте через все місто між 6-ою і 7-ою ранку... Не пожалкуєте.

Невже менеджери Mazda таки доторопали, що за електрикою майбутнє? Чи журналісти перекрутили?

Нагадаю, що нещодавно Mazda начебто відмовилась від виробництва гібридів.

Спочатку новина. "Сірого" автоділера оштрафували за те, що в його назві була включена чужа назва (торгова марка). Справа, безумовно, законна і правильна, але, про дорогу в пекло всі знають. А хто не знає, нагадаю, що кілька років тому, в Росії фірму (просто споживача, не автоділера) оштрафували і конфіскували ввезений із-за кордону б/у автомобіль Porsche на підставі того, що ввезення цього автомобіля порушувало права на торгову марку (!) компанії Porsche. Це нісенітниця з будь-якої точки зору, але "у русских собственная гордость". На жаль, зараз ми можемо дійти до такого маразму теж. І тоді залишиться купувати автомобілі, які офіційно у нас не представлені.
Мазда відмовляється від гібридів на користь економічних дизелів.

Думаю, тут можна ставити крапку в історії мазди.

Як виявляється, мої локальні проблеми з шлангом від пилососа, - то дрібниці.

Ось початок історії. А ось відповідь від Міськдержадміністрації ...

На фотографії видно евакуацію Jaguar XJ вартістю більше 100 тис. доларів.

Найцікавіше (після читання відповіді) - це питання про те, як пересічному громадянинові дізнатись, що ставити машину там не можна? Загалом стоянка (її власники) в цьому випадку мають нести відповідальність. Але фактично - було б добре, якби страхові компанії виплатили компенсацію, бо більше ні з кого її не стягнеш...

Про те, що в Formula 1 ввели нові правила, і це перевернуло змагання догори дригом, всі вже мабуть чули. Для тих, хто не чув: введені суттєві технічні обмеження (ускладнення) для команд, що дозволить зменшити швидкість і підвищити змагальність.
І ось, на першому ж етапі, великі несподіванки.

Годі й казати, що якби команди грали в демократію, то змагання виродились би ще десятиліття тому. А от технократія при виборах народних депутатів зовсім не зашкодила б. Питання, хто буде стримувати власника. Хоча цікаво було б бачити Ахметова в роді розпорядника таких ігор ...
Админресурс работает и в США. Только, к сожалению, лечение этому пациенту поможет лишь у паталогоанатома :(. Автопром (американский в большей степени, европейский в меньшей) можно оздоровить только революционным путем - "поднимая" новые компании и закрывая старые.
У молоді та підлітків заграв тестостерон :( ТАЗи починають рисачити на дорозі, а шмаркачі на турботабуретках - змагатися на світлофорах).
Tesla Motors только что разослала анонс с информацией о модели S . Напомню, что Tesla, в отличие от других автопроизводителей, производит и продает электрические, а не гибридные или подзаряжаемые гибридные (plug-in hybrid) автомобили. Модель S более привычна для глаза, чем Roadster, и чем-то напоминает Subaru Impresa.
И все равно по дизайну Fisker Karma много краше!

Впрочем, до массового распространения и возможности покупки такого автомобиля все равно еще 3-4 года, а там видно будет.
  • Архів

    «   Квітень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30