За життя

Заїхав сьогодні в Метро. Народ в нас такий безмозглий і настільки не переймається питаннями оточуючих, що невідомо, як взагалі в країні щось функціонує.

Наприклад, возик, залишений посередині того, що розмічено як дорога для проїзду машин. Звісно, машини можуть їздити по діагоналі (стоянка напівпуста), але ж поставити возика на метр вбік можна було?
Наприклад, автівка, ніс якої випханий на метр на цю ж дорогу. За автівкою півтора метри пустого місця. Тобто людині просто ліньки було припаркуватись нормально. А нафіга - об'їдуть ...
Наприклад, ще одна автівка, припаркована посередині абсолютно пустого місця 10*50 м, але рівно поперек трьох паркувальних місць. Невже не можна було поставити по смужках?

І ці люди хочуть нормального мера і нормальну владу? Так вони ж зі своїми колимагами впоратись не можуть, куди їм з їхніми рилами в калашний ряд?
Поки їхав на СТО, побачив три аварії, кожна з яких зайняла по дві смуги руху.
Ну і на закусь відео - реклама відеореєстратора для вашої автівки:
Що ви там про Верховну Раду і опозицію кажете?

Їду тільки що по Оболоні, переді мною брудний Opel Astra з київськими номерами і рекламою якоюсь дрібних автомобільних робіт (щось із рихтуванням). Стопи не працюють - правий взагалі, лівий ледь видно, центрального (під заднім склом) немає в принципі.

Посигналив йому, зупинився, кажу "у вас стопи не працюють". А мені у відповідь чудове "і что тєпєрь?". Забратись з дороги, мудаче, адже експлуатація авто з такими дефектами заборонена.

Я розумію, що з його рагульської позиції стопи - це не його проблеми, а тому лагодити їх непотрібно. Але цей недоумок забув, що в того хто ззаду може стояти реєстратор (як в мене) і в випадку чого винним його таки зроблять. Але біс із ним, тут таких половина ...

І звичайно, ніякі демонстрації, опозиції і революції не змінять цю рагульську психологію мешканців Києва. Тільки масові розстріли. За критерій можна взяти виїзд на перехрестя, коли такий виїзд створює затор. Виїхав, заблокував перехрестя - до стінки. І тоді ті, хто залишаться в живих, будуть думати про інших рефлекторно.
Їду сьогодні по проспекту Ватутіна в 4-тому ряду, нікого не чіпаю. Трохи попереду мене їде в 3-му ряду борошновіз (!). В другому паралельно йому тролейбус. І тут цей борошновіз робить досить таки різкий маневр в 4-ий ряд і миттєво повертається в свій. Наче об'їздив щось. Я вигальмовуюсь, паралельно обсигналивши борошновіз. Обігнав його, проїхав ще метрів 150 і бачу, що стоять даїшники з радаром і чекають рівно на мене. А в мене швидкість 75 (облом-с). Це водій борошновоза побачив метрів за 200 даїшників (перед борошновозом не було жодної автівки) і вирішив мене в такий спосіб попередити!
Ніколи не розумів, за рахунок чого BMW робить рекорди продажів: там же в народу з головою погано. Так і зараз: на кабріолет з тканинним верхом причепили повний привід, що є безглуздим само по собі, та на додаток ще зробило машину набагато важчою. Though the 650i may have the capability to drive in wet conditions, its soft top was prone to severe wind buffeting, especially when soaked with rain. And since the added weight of the power drop-top and all-wheel-drive system bring the 650i’s tonnage to a hefty 4673 pounds, any performance benefits that come with driving all four wheels go out the window. Хоча як на мене, то 6-ту серію взагалі треба виводити з продажів - ні риба ні м'ясо. 10 років тому її дизайн ще на щось годився, а зараз це якийсь артефакт з минулого.
Цікава стаття із поясненнями теоретичної і практичної сторони справи. Что будет если… поставить магниты на топливопровод.
Jaguar C-X75 production cancelled | Auto Express

Шкода-шкода. Ця автівка могла стати іконою автобудування цілого століття, як Ford-T чи VW Beetle в 20-му. Але ж ні.
Якщо тільки Audi не схаменеться і не виправить огидну нову морду у A5, доведеться через 3-4 роки пересідати на оце диво:
Заїхав на шиномонтаж о 9-ій ранку (в неділю, так). Клієнтів немає, відповідно немає і черг, а всі робітники возяться з моєю машиною. Щоправда, це не врятувало мене від втрати години часу, оскільки шинам вже 5 років і диски мають форму приблизно кренделя (а, відповідно, шиномонтаж перетворюється на головломку). Але принаймні в черзі не стояв.
Ми не знаємо, що трапилося в ауді, але із їхнім покращенням дизайну, котре сталося протягом 2007-2012 років із моделями A4-A8 і Q3-Q7, схоже, покінчено. Дивитись на це одоробло без сліз неможливо.
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31