За життя

Детальна стаття з продовженням про те, які бувають типи кузова у легкового автомобіля.
Покатався сьогодні по Києву. 1. Porsche Boxster купе - дизайнери не тою стороною сидіння поставили і їздить вона задом наперед. Насправді перед в неї з іншої сторони. 2. Jaguar XKR (нещодавня мета, яку перехотілось) на дорозі (тобто коли рухається) ззаду виглядає як невідома тваринка. В стоячому вигляді він більш елегантний. Щоправда, це більше стосується кабріолета з піднятим дахом. Завжди казав, що брезентовий дах - жлобство розробників. 3. Дуже порадував тюнінгований тазік 2105 з фіолетовими фарами і спойлером, що рухався мінським шосе (за містом) зі швидкістю 60-70 км/год. 4. Убогі на китайцях, ланосах і тазіках економлять на світлі. Або намагаються підставитись під когось, щоб заробити гроші. В сьогоднішньому тумані ніхто світло не вмикає. Більш дорогі машини - всі з ближнім світлом.
Audi збирається виготовляти R4 - молодшого брата R8 і конкурента Tesla Roadster в кузові Targa. Але як на мене, то він більше схожий на TT і занадто легковажний. A5 набагато красивіший.
Як виявилось, наша країна повниться ідіотами. На щастя природний відбір працює і дає хоч якусь противагу їхньому розмноженню.

Товарища на мустангу я кілька разів бачив на дорозі і на СТО - не був він помічений в безголовій їзді. І якщо взявся розвертатись там, де він це зробив, то, я впевнений, він прораховував ситуацію. А от тип на ланосі - це не просто ідіот, а феєричний ідіот. Він їхав під сотню (вниз з гори, я на Протасовому Яру постійно таких клоунів бачу) на повороті з омеженою видимістю, при цьому дружина не була пристібнута, а немовля їхало не в автокріслі. А вздовж спуску я бачив два (а загалом їх там більше) вінки ... Три порушення правил дорожнього руху призвели до трьох трупів. По тушці за порушення. Людина сама обрала собі шлях.
Мотоцикл (точніше, трицикл) для тих, хто не хоче поповнити ряди загиблих "хрустиків". Бачив живцем в салоні квадрациклів в Гідропарку.

Штука однозначно цікава, хоча (а) це таки мотоцикл (тобто потрібні права категорії А), (б) в Україні він коштує біля $30 тис. . За такі гроші можна непогане авто. Persu Hybrid однозначно правильніше.
Випадково знайшов, із задоволенням почитав і вам рекомендую сайт, присвячений елементам сучасного автомобіля.
Їхав тільки що по правій смузі набережного шосе (в тягнучці) і спостерігав смішну картину. В лівій смузі паралельно зі мною їхав новий чорний BMW 735Li (довгобазний). В середній смузі поруч, але десь на метр позаду від нас (так потік ішов) їхав новий чорний же BMW 745i (короткобазний). Водій 745-го прискипливо роздивлявся сусідній з ним 735 і аж на обличчі було написано важку розумову працю над питанням, хто крутіший - він (бо в нього 745, а в того 735), чи сусід (бо в того довга база, а в нього коротка). Дівчина, що сиділа поруч, вивернула носа в іншу сторону і настирливо намагалась дивитись крізь мене на Дніпро.
Роботи молодих дизайнерів на запрошення Aston Martin. Цікаво, чим вони балувались перед тим, як робити це ... Хоча перший варіант, Libido, мені сподобався.


У депутатів черговий струс голови (мозку в них немає). Вони вже майже вбили автоімпорт (85% падіння імпорту в цьому році), а зараз його просто доб'ють. Ніхто (крім самих депутатів на крадені гроші) за такими цінами купувати автомобілі не буде.
Дизайнери Daimler не були винахідниками "4-охмісного купе". Радянська Побєда є таким самим "купе", і, мабуть, навіть вона була не першою такою моделлю.
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31