За життя

Якщо вам не до вподоби, що ваш комп'ютер повільно завантажується (від включення до реальної готовності до роботи), є кілька кроків, які необхідно зробити для прискорення: 1. Взяти програму autoruns від sysinternals і подивитись, що там записано в розділі Logon. Непотрібне вимкнути. Інші розділи не чіпати! 2. Запустити Task Scheduler через Start menu -> Administration (або аналогічні пункти) і пройтись по всіх записах. Там є певна кількість абсолютно непотрібних операцій, наприклад "при кожному логоні оновлювати перелік сертифікатів". Такі речі можна або вимкнути або (краще) поміняти їм розклад на періодичний запуск протягом доби.
Як виявилось, недарма я боявся. Після білду 0.9.6 (я його пропустив) вийшов білд 0.9.8. Його я вирішив поставити. Ну звичайно ... відвалився протокол ICQ. Ну як можна бути таким криворуким?
Отримав розсилку електронною поштою. Назва розсилки: Microsoft Tech Daily Заголовок на весь екран: Top 10 Development Tools for Objective-C iPad/iPhone Development
Пояснення (англійською) з приводу того, чому файлові системи в OS Unix не потребують (начебто) дефрагментації. Буде цікаво насамперед спеціалістам, але і просто на малюнки подивитись цікаво.

Офіційні (!!!) правила сабміту програм в Apple AppStore If your App looks like it was cobbled together in a few days, or you're trying to get your first practice App into the store to impress your friends, please brace yourself for rejection. We have lots of serious developers who don't want their quality Apps to be surrounded by amateur hour. We will reject Apps for any content or behavior that we believe is over the line. What line, you ask? Well, as a Supreme Court Justice once said, "I'll know it when I see it". And we think that you will also know it when you cross it. Короткий переклад для тих, хто не розуміється в англійській: "ми королі, а ви лайно у наших ніг".
Не пройшло й два тижні, як у Miranda - новий білд. Перелік багфіксів такий, що я починаю боятися за здоровий глузд розробників, чи не напекло їм голови влітку.
Чому в більшості мобільних пристроїв не можна вказати нагадуванню, щоб воно повторилось через певний проміжок часу? В WinMo, Android - просто не передбачено таке, в Symbian S60 v3 є команда на повторення, але наскільки вона відкладає сигнал, - хто його знає. Взагалі складається враження, що розробники мобільних систем живуть на іншій планеті, а спілкуються телепатично. Бо користуватись тим лайном, яке виходить з їх тентаклів, просто неможливо.
Свого часу Adobe випустив Photoshop X3, тепер Embarcadero випустили Delphi XE ... Короче, суцільний ХЕЗ
WebOS - це останній (на сьогодні) варіант палму, який зараз належить HP. І версія WebOS 2.0 пропонує нам багато цікавого включно з native SDK, який у їхньому виконанні називається PDK - Plug-in Development Kit. Обіцяють досить цікаву річ.
Titanium. Дозволяє писати для андроіда, iPhone/iPad і десктопів на JavaScript, Ruby тощо.
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31