За життя

Конституція України. Вступ:
"
Верховна Рада  України  від  імені  Українського   народу   - 
громадян України всіх національностей,
 виражаючи суверенну волю народу,
...
усвідомлюючи відповідальність перед Богом,  власною  совістю, 
попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями,"

Ст.35:

" Кожен  має  право  на  свободу   світогляду    і 
віросповідання. Це  право  включає  свободу  сповідувати  будь-яку 
релігію  або  не  сповідувати  ніякої,  безперешкодно  відправляти 
одноособово чи колективно релігійні  культи  і  ритуальні  обряди, 
вести релігійну діяльність. 

...

     Церква і релігійні організації  в  Україні  відокремлені  від 
держави, а школа - від церкви. Жодна релігія не може бути  визнана 
державою як обов'язкова. 
"
А нічого, що Бог, перед яким депутати усвідомлювали відповідальність, належить до одної конкретної релігії, і нав'язувати її в Конституції держава в особі депутатів не має права?
Читаю цікаву статтю про те, як певні IT компанії мігрують з різноманітних groupware рішень корпоративного рівня на Google Apps. В одній компанії заради економії перевели всіх людей з Outlook+ Exchange на GMail. Молодці, що сказати ...

В мене в Outlook 50+ папок, куди листи розкладаються автоматично за правилами. Тобто я не докладаю жодних зусиль. І пошук мені надобиться інколи, лише тому, що в мене є папки "по продуктах", а є папки "по ролях" (і тут би краще підійшли теги, так).

Одною з головних переваг подається те, що в статті висловлено наступними словами: "relying less on folders and more on search means you can spend less time trying to organize your e-mails in folders, knowing you can always find that e-mail". Поміркуємо, наскільки це правда? На розкладання пошти я не витрачаю часу взагалі, а якщо мені потрібен пошук, то мені доведеться спочатку згадувати, за якими параметрами чи словами шукати, потім пошукати, потім відібрати потрібне ... Здається мені, що ці люди замаються самооманою, аби тільки перекласти свою роботу (CIO зазвичай) на інших (Гугль). От щоб вони ще зааутсорсили операції "поїсти" і "піти у відпустку", то було б ще краще.Цвяхи б робити з цих людей ...

Бесноватые коммунисты в России:

Альтернативную версию разработали коммунисты и внесли ее в начале 2010 года. Они предлагали для доходов до 52 тысяч установить налог в 10 процентов, далее — по нарастающей. Это необходимо для "восстановления принципа справедливости, всеобщности налогообложения и равномерности распределения налога между гражданами", говорилось в пояснительной записке законопроекта.

@#$!@$#, я не понимаю, о каком принципе справедливости можно говорить, когда человек зарабатывающий 100 рублей, платит десятину, а человек зарабатывающий миллион рублей, должен отдать половину дохода. ГДЕ тут справедливость? Или это справедливость по-коммунистически -- отобрать у тех, кто работает и зарабатывает и отдать тунеядцам бедным есть справедливо?
Не секрет, что лучший способ для умного человека разбогатеть - это изобрести что-то, запатентовать его и попытаться продать патент или воплотить идею самому. Не секрет также, что основной страной для патентования изобретений является США. По сугубо экономическим причинам - США является самым большим рынком и потребителей продукта, и покупателей IP (интеллектуальной собственности). Однако ситуация с патентованием в США весьма непроста. Мы и без сторонних статей знаем, что стоимость патентования одного изобретения в США составляет от $20К и выше, а патенты выдаются чуть ли не на колесо от воза (причем кое-какие действительно полезные изобретения они не патентуют) . Но дело еще больше пахнет керосином: Put bluntly, the USPTO would raise patent application and maintenance fees to such a level that massive numbers of applications will never be filed in the first place. He didn’t provide details about the time frame for this 40 percent drop, but I can only think that, whatever the specifics, this translates into receiving only a fraction of the applications that come in today. Всю статью своими словами: чтобы справиться с все возрастающим количеством патентных заявок USPTO проводит мене качественную проверку (хотя куда уж хуже), а также собирается существенно поднять цены. По ссылкам прозвучала цена в 15%, но, думается, этим дело не ограничится. Хуже то, что планируемые цифры количества заявок обещают очередь на выдачу патента в 4-5 лет уже в очень скором будущем. А для IT это просто неприемлемо.
Тут. А це нічого, що 6 з 10 топ-брендів належать заводам, що споюють населення і зводять його до стану свиней? Так держать, товарищи ...
... или Кашу маслом не испортишь



Upd: Якщо хтось не здогадався, про щ я, дивіться коментар.
Я щось не в'їхав - троє дорослих свідомих людей (і це тільки те, про що ми знаємо) ловляться як на гачок на якусь дешеву шльондру, ще й підкладену ФСБ. І все у ФСБ проходить як по маслу. А чи був хлопчик? Чи цей запис справжній? І як ці дорослі поважні люди (хіба в них сімей немає? А голови і здорового глузду?) повелись на цю вищезгадану шльондру? Шендерович натякає на те, що плівка несправжня, але не спростоує це напряму. Чому? Чи тому що йому вигідний цей шкандаль чи тому що це дійсно відбувалось (але до чого тоді натяки)?
Тільки що дізнався, що HTML5 включає в себе client-side database. По-перше, це не його собача справа -- HTML стандарт є стандартом форматування даних і створення інтерактивних representations. Для іншого є інші стандарти. А городити город із додаванням всього_що_може_згодитись в HTML 5 - це нісенітниця. А по-друге (і головне) -- вони представили чергову дірку для крадіжки інформації. Немає жодних сумнівів, що злочинці знайдуть способи для XSS на стороні клієнта швидше, ніж HTML 5 буде випущено в релізі. Тобто бачу, бачу заголовок аршинними літерами: "Stealing Your Client Data Just Got Easier With New HTML 5". Впору писати прес-реліз. $@#%#@%@
Справжній. Якщо ви вважаєте, що це жарт, то дивіться деталі тут і тут
Apple с новым developer agreement превзошел само себя. Во-первых, они запретили использование программ, написанных не на C/C++. Хотели достать Adobe Flash, а досталось всем вокруг. Во-вторых, пытаются задавить сети контекстной рекламы (тут борьба с Гуглом). Думаю, по ушам этим зажигательным "изобретателям" быстро навешают через суд.
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31