За життя

Шипшина зі смаком бурундука, витягнута з клітки.

Фото суто ілюстративне, зняте на телефон.

Знадобилась мені флешка. Звичайна така флешка, але велика - на 16-32 Gb. В Каравані було знайдено аж дві - одна на 32 Gb чорна невзрачна (в машині стирчати саме воно), друга ж, для носіння, - справжній витвір мистецтва. Звати її Transcend JetFlash V95 (фото під катом).



Живцем ця шахова дошка виглядає набагато більш помірковано, оскільки насправді вся ця поверхня одного пісочного кольору, а на фотці вона такий вид має за рахунок рельєфу. В комплекті пасок (шкір'яний і дуже якісний) і серветочка для протирання гладких поверхонь. Ціна питання - 370 грн за 16 Гб (те, що мені і треба). Тобто за вартість звичайного ширпотребу можна зробити дійсно якісну річ, яку не тільки взяти в руки, але й іншим показати приємно.
Окремий привіт москалям.

Я весь такой хитрый ...





и весьма стремительный (когда речь заходит об орехах)



Мда, чета седня всякая фигня на завтрак



"и запомни, рыжий, - словосочетание "всякая фигня" не в полной мере характеризует ассортимент нашей кормушки"



Уфф, ну прям от сердца отлегло ...


... и чинно удаляемся в сторону моря леса

У нас на вікні росте грошове дерево. І так йому гарно, що за останніх рік-півтора воно виросло зі стрункого в розкидисте (на фотографії нижче видно зелений приріст - це з осені). А листя, що в(и)пало на грунт, роки 2.5 тому (вже як ми переїхали), вимахало в два нових дерева (в правому горщику).

Складна дерев'яна конструкція в лівому горшику - то не просто палки, встромлені в землю, а складний інженерний виріб, що розподіляє вагу дерева на грунт (палочки між собою жорстко з'єднані в нижній частині, яка в грунті). Справа в тому, що в цього дерева практично відсутнє коріння, тобто за грунт воно само майже не тримається. Тому доводиться робити таку підтримку. Не сильно естетично, але для цього горщика це було єдине, що мені вдалося вигадати.

Подчиненный перед начальством вид иметь должен лихой и придурковатый,
дабы разумением своим не смущать начальства.

Кішка прижилась. Субординації дотримується вправно.

И долбит дятлом...



а еще обделяет орехами



Все знімалось вчора вранці з вікна. Білка ця харчується у нас кожного дня. Вчора поїла всі горіхи, а сьогодні зранку гризла батон, але я не встиг збігати за фотоапаратом.
Відправила мене дружина вчора за рожевою квіточкою. І ось що я привіз:



На повноформатній фотографії видно золоті цяточки по листю. Знімалось мильницею без претензій на художню цінність.
  • Архів

    «   Травень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31