За життя

Жорстоке порно під катом Поголили котика. Коштує це діло 300 грн, кому треба, звертайтесь, дам контакт. Кіт стає дуже м'який, як сфінкс (з тією різницею, що у звичайного кота можна зробити таку зачіску, як хочеться, хоч ім'я на боці вигравіюувати).
Все уже оценили новый интерфейс админки? Я, когда увидел сообщение, подумал "ну все, щас сделают такое же неудобоваримое, как у MSN и Yahoo / Overture". Однако же нет, сделали очень удобно и продуманно. Я в захваті.

UPD: Отсутствует возможность сделать split на search / content , как в старом дизайне. Недоделали или убрали?
Из анонса акции какого-то автоцентра: Nissan Teana всего за 283360 грн Вы поняли, сколько он стоит? Я - нет. Набор цифр, больше похожий на чей-то номер телефона, не является стимулом для покупки. Вот если бы написали "Ниссан Теана, который ездит сам и возит вас, стоит сегодня дешевле, чем 1000-граммовый слиток золота, который лежит и привлекает воров", то, уверен, такая реклама была бы намного более читаемой, а главное, запоминалась бы.
Вперше за два роки вирішили почистити шкіряний салон в Мазді. Залишили машину на мийці, і поки її чистили, ми пішли дивитись мультфільм.

Взагалі я в кіно хожу або з кимось із дітей, або з дружиною. То вона мене й затягнула. Я навіть хотів застряти у пробці, щоб запізнитись, але не вийшло. І як з'ясувалось, недарма. Мультфільм був настільки дорослий і настільки авангардний, що захопило подих. Я в принципі і з трейлеру бачив, що буде неординарно, але цей мультфільм порівняно з жуйкою, яку подають в Мадагаскарі і іншому булшиті - все одно що Portishead або Necromantix в порівнянні з Брітні Спірс. Протягом всього перегляду мультфільму мене не залишало відчуття, що і сценарист, і вся команда перед мультфільмом почитали Стівена Кінга і Роджера Желязни.

Почитати детально і подивитись трейлери можна тут.

Якщо ви ще не дивились, - подивіться обов'язково.

PS: мова йде про мультфільм "Кораліна в країні кошмарів".

Гламурні блондинки після смерті перетворюються на персидських кошенят.
Весело в России:

Юрисконсульт МВД заявил, что совершивший преступление милиционер – это уже не должностное лицо и министерство за его поступки не несет никакой ответственности. "Приказом МВД от 15 октября 1999 года установлено, что не признаются исполняющими служебные обязанности сотрудники, в отношении которых служебной проверкой, органами дознания и предварительного следствия либо судом установлено, что совершенное ими деяние признано общественно опасным", – сказал представитель МВД.


У нас их хоть задним числом увольняют (тоже незаконно, но хоть как-то срам прикрыть пытаются), а в России прямо в рожу людям плюют.


Взято звідси. Там же і деталі.
В мене вже двічі (вчора в Мегамаксі в Каравані, сьогодні в Фуршеті) просили ввести PIN-код при оплаті кредиткою. Ні, сам код вони начебто не підглядають (в Мегамаксі для цього окремий термінал є, в Фуршеті мені кард-рідер витягнули), але з чого б це почали просити пін в магазинах??? Хіба що тому, що термін дії картки закінчується в цьому місяці?
Багато сучасних автомобілів підтримують відкриття / закриття дверей кнопкою і блокування можливості заведення двигуна за допомогою ключа дистанційного доступу. Такий ключ лежить в кишені і, коли людина підходить до автомобіля, автомобіль "бачить" ключ і дозволяє людині відкрити центральний замок.

Компанія Phoenix (автор відомого AwardBIOS в PC ком'ютерах) пропонує програму Freeze, яка дозволяє зробити схожий ключ зі звичайного телефона з Bluetooth'ом. Якщо людина відходить від комп'ютера з телефоном в кишені, програмне забезпечення автоматично заблокує роботу комп'ютера та опціонально переведе його в standby режим.

Ідея дуже цікава, але не без недоліків. Тримати Bluetooth ввімкненим в сучасних смартфонах малореально - дуже швидко сяде батарея. Та й в ноутбуці bluetooth теж не задарма працює ...

Як на мене, RFID-ключі для автентифікації користувача були б також цікаві, хоча це й вимагає встановлення додаткового "заліза" в ноутбуки, в той час, як bluetooth є в багатьох ноутбуках. І носити ключ треба буде (хоча це не проблема, - його можна тримати в гаманці разом з кредиткою).
Молодша дочка (3-ій клас) порадувала: в школі з англійської мови вони читали текст, як діти поїхали дивитись на слонів, і з'ясувалося, що слонів постріляли на бівні (вже цікаво!). Вчителька задала написати коротенький текст про якусь тварину "по аналогії". Ми написали про білок, і про те, що червона білка занесена в Червону Книгу (написали спеціально, щоб не було потреби писати про полювання). Не вийшло ... Дитині поставили 8 з 10 (я не розбирався, чому з 10, а не з 12), мовляв текст дуже короткий, і треба було писати про звірів, на яких полюють. І начебто ж не пересічна школа, а непогана гімназія ....
  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30