За життя

Оце білка - всім білкам білка! Читати і дивитись тут


Взято звідси.

Білко Шурік, катаючись в колесі, примудрився намотати хвіст на вісь (!) і вискочити з колеса. А білка - вона ж назад не біжить, тобто розмотати хвіст (а намотаний він був щільно) майже неможливо. Цей тип ще схопився лапами за колесо, намагаючись вискочити. В руки не дається, кусає (на щастя я був в рукавицях, і то прокусив кілька разів). Нарешті я (не одразу) зміг засунути його назад в колесо і розмотати його (білку, не хвіст) в зворотньому напрямку, щоб звільнити хвіст. Обійшлося без травм (для білки), але колесо довелося від білок забрати...
Embarcadero (CodeGear, Borland) выпустил Delphi 2010. Внутренний номер - 140 (номер версии Delphi начиная с Delphi 1). Версия Delphi 2009 имела внутренний номер 120. Таким образом 13-ую версию дельфи сделали 14-ой. И что, им это поможет?
Знаете ли вы, дорогие строители замков из песка, что для тестирования сейсмоустойчивости опор подвесных мостов японцы использовали десятки рабочих, которые в такт, по команде махальщика (флагами ) раскачивались из стороны в сторону? Если бы археологи нашли видеозапись через пару тысяч лет, бьюсь об заклад, они решили бы, что строители проводят религиозный ритуал для призыва богов, а столбы эти были построены, чтобы люди могли дотянуться ближе к небу.
Таки назбирали 2.5 млн. гривень застави! Я там теж свою копійчину вніс. Превелике задоволення знати, що зроблений благодійний внесок реально спрацював, а не пішов кудись абстрактно.
Опис, що і коли буде в 3.6, 3.7 і 4.0
Покатався сьогодні по Києву. 1. Porsche Boxster купе - дизайнери не тою стороною сидіння поставили і їздить вона задом наперед. Насправді перед в неї з іншої сторони. 2. Jaguar XKR (нещодавня мета, яку перехотілось) на дорозі (тобто коли рухається) ззаду виглядає як невідома тваринка. В стоячому вигляді він більш елегантний. Щоправда, це більше стосується кабріолета з піднятим дахом. Завжди казав, що брезентовий дах - жлобство розробників. 3. Дуже порадував тюнінгований тазік 2105 з фіолетовими фарами і спойлером, що рухався мінським шосе (за містом) зі швидкістю 60-70 км/год. 4. Убогі на китайцях, ланосах і тазіках економлять на світлі. Або намагаються підставитись під когось, щоб заробити гроші. В сьогоднішньому тумані ніхто світло не вмикає. Більш дорогі машини - всі з ближнім світлом.
Якщо ви, як і я, не знали, то в інтернеті її можна подивитись тут
Наихудшее в клиент-серверных веб-приложениях (PHP + JavaScript) - это полный бардак с именованием переменных. PHP требует $ перед именем переменной, JavaScript вкладывает в этот значок другой смысл (по крайней мере при использовании Prototype). И тот и другой садятся на ж хвост если этот значок отсутствует (в PHP) или присутствует (в JavaScript). Таким образом паралельное написание кусков кода превращается во внимательное вычитывание всего кода на предмет лишних или пропущенных долларов.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31