За життя

Вирізано з газети, в котру було загорнуто мій подарунок на новий рік, надісланий з Японії.

Відповіді на кросворд попереднього номера:

Сьогі (японські шахи)
b87bbfc6a7b115a86531b69d46b990cf.png

І власне свіжий кросворд: розбір позиції з Го:
1aca3c77d2af7f346f9062fad4d89514.png
Пошта таки доставляє.

18-го числа з Японії EMS'ом (це така хитра прискорена пошта, якщо хто не в курсі) було відправлення.

Амазон оптимістично написав:

Your estimated delivery date is:
Monday, January 6, 2014 -
Tuesday, January 21, 2014

Ну, 21 так 21, враховуючи свята як раз до дня народження подарунок буде.

Вчора зателефонували з EMS'а, попросили приїхати забрати (там мито треба було заплатити). 6 днів. Дуже приємно.

І що теж приємно - видали папірець, сказали, де банк, і все. На сплату мита 15 хвилин і жодних бесід з митниками, на відміну від абсолютно конченого українського FedEx'а, з якими я колись навіть судився (невдало).
Бюро поховань "42.0"
Трохи технічної лірики.

Якщо у вас із невідомих причин припинили запускатися деякі програми і видається помилка від MSVC runtime, що програма вийшла в незвичайний спосіб, то це може бути проблема шляхів.

Я провів кілька годин в спробах зрозуміти, чому не запускається інсталятор VMWare Workstation (пробував різні версії). З'ясувалось, що змінні оточення TEMP і TMP вказували на каталог D:\Temp, а диск D я видалив ще кілька тижнів тому (це сервер, тому ефекти не були помітні). Відповідно, корегування змінних вирішило проблему миттєво.
Якщо ви маєте паперовий примірник книги"Казки дивного лісу", то ви можете прослухати аудіо-варіант казки за допомогою спеціальної програми. Так от я хочу сказати, що в Play Store вже доступна програма з усіма казками на борту (до цього було лише 5 казок).

Зауваження: програма завантажується (вже на пристрої) досить довго, оскільки в пам'ять читаються всі ресурси (аудіо і ілюстрації). Ми займемося прибиранням цього (д)ефекту в січні.
"Брус клееный, дикий от производителя".

Хочеться додати - годиться на дерев'яні паркани, огорожі. Кидається на незнайомців і дубасить їх.
Мій телефон працює вже біля 10 діб на одній зарядці (і, так, я по ньому розмовляю і навіть граюсь трохи).
Автори андроіда мабуть самі не вірили, що телефон може працювати без підзарядження понад тиждень. Позавчора графік зарядки ще показувався від 218-ої години. Зараз він вже не показується взагалі (точно програмісти заклали лише тиждень на історію), але починається з -240 годин. Тобто 10 діб. В батареї ще 13% заряду.

Телефон LG L7-2 (P715) зі штатною батареєю і одною сім-картою з двох можливих.


На сайті доступні адреси магазинів, де можна придбати паперову книгу. Також агенція НашФормат вже пропонує мультимедійний диск із казками в PDF і ePub форматах, а також аудіоваріантом (професійний запис всіх 56 казок в MP3 форматі).
Спам від дитячого магазину:
PAMPERS Active Baby гігапак - 139.99 грн. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.
В лютому приїде Sarah Brightman (я квитками вже запасся), також в лютому буде Kitaro (дуже раджу, шкода що він за два тижні після Брайтман і теж недешево). А потім ще буде Vaya Con Dios. Окремо зверну увагу на Севару -- це узбецька співачка-протеже відомого у певних колах Peter Gabriel. До речі, і сам Гейбріел начебто буде в травні. Schiller приїдуть в березні (дуже дуже дуже раджу!).

Для любителів - Depeche Mode (я б краще на KMFDM сходив), Accept і Within Temptation. І цвях в труну - Nine Inch Nails в червні

Також в асортименті мордорський рок, котрий, як я писав, здох і смердить, у вигляді БГ (котрий ще живий) Наутілуса (котрий вже навіть не смердить), Аліси і Спліна.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31