За життя

Сніг з вікна квартири сприймається зовсім по-іншому, аніж сніг з вікна будинку. Набагато легше. По-перше, непотрібно чистити доріжки тощо. По-друге, в квартирі пейзаж за вікном не цікавить абсолютно.
Купив собі монітор, щоб не працювати за 12". Виявилося, що в магазинах зараз стоять тільки FullHD, тобто 1920*1080. Вкрали багато місця по вертикалі заради незрозумілого формату, котрим все одно мало хто користується (і якщо навіть користуються, то на 1920*1200 отримати його теж нескладно).

Так от, мені випадково вдалося отримати з вітрини Dell 2412 лише за 209 євро! Це IPS монітор з LED підсвіткою, і зображення мені подобається більше, ніж в "професійному" 27" NEC'у, корий стоїть в Києві.
Концепція тут

Опівночі Попелюшка перетворювалась на щура. І Принцеві завжди ставало ніяково.
Лист з заголовком "I wish you the best with this" і прикріпленням на 57Кб, в котрому вірус. Диви, які пустуни...
Концепція тут

Поки троє поросят вмовляли вовка вийти з хатинки, той доїв бабусю і розмірковував над тим, як натягатиме Червону Шапочку.
Електронна пошта - як секс, має сенс тільки коли вас двоє. Це взаємодія двох (або більше - особливо цим відзначаються мешканці південно-східної Азії) людей.

Але останнім часом деякі компанії вважають, що електронна пошта належить їм, а адресат має підлаштовуватись під їхні потреби. Відправляєш такій компанії листа, а у відповідь "зайдіть от сюди, введіть поштову адресу, вам прийде посилання (знову поштою), його слід відкрити і тоді прочитаєте листа". А щоб відповісти, взагалі потрібно інсталювати якусь програму.

Тобто йдеться про повне нехтування як інтересами співрозмовника, так і здорового глузду.
Вчора в Києві в палаці Україна виступала Сара Брайтман (хто не знає, гугль в поміч).

Коштували квитки від ~80 до ~800 доларів за штуку. Дешеві - лише балкон, партер від $300. Оскільки я не дуже люблю живі виступи, то дорогі брати не хотілося, але на балконі вибирав, як мені здавалося, вдале місце.

Сам концерт пройшов так, як має проходити ідеальний концерт - співачка викладалася на повну протягом двох годин, косяків і накладок (крім затримки початку на годину) не спостерігалося.

Але "концертний зал" - це відстій радянських часів.

По-перше, крісла. Вони незручні (може в партері і краще, але я в Україні останній раз був років 20, а з тих часів робили ремонти) - підлокітники вузенькі, відстань між рядами така, що при моєму зрості 1.82 ноги не поміщаються (без жартів).

По-друге, весь звук йде з двох колонок, встановлених по боках від сцени. Тобто ні тобі surround'а, ні нормального стерео. Ми сиділи трохи збоку, напроти одної з колонок, і відповідно, звук був переважно моно.

По-третє, навіть з прокатним біноклем роздивитися Сару Брайтман "живцем" було важкувато - дуже далеко. В нормальних концертних залах, і навіть у відстійному (з інших причин) Палаці Спорту ставлять великі екрани для тих, хто далеко сидить або погано бачить. А тут же шоу з кількома костюмами - і навіщо ті костюми, якщо роздивитися їх можна було виключно з перших рядів партеру? Та й взагалі, якщо не видно співака, то вважай що ти не на концерті, а слухаєш запис.

Зважаючи на недоліки залу і особливості концерту (оскільки це концерт фактично оперної співачки, то є певні вимоги до звуку) ми були дещо розчаровані. Але, повторюсь, це проблема суто залу, а не концерту.
Тільки що зняв з дрібної собаки кліща. Попереднього знімав 30 грудня. Будьте уважні, сходячи з асфальту.
Не буває країни без ідеології. Якщо відсутня ідеологія політична, вакантне місце займає ідеологія економічна, в пост-радянських умовах це ідеологія егоїстичного споживання. Ліві політичні ідеології включно із комунізмом і соціалізмом повністю дискредитували себе на наших теренах. Відповідно час звернутися до ідеологій правоцентристського напрямку (що доводить і популярність руху Правий Сектор останніми тижнями), тобто ідеологій національного розвитку.

Наявність ідеології національного спрямування дозволить згуртувати активну частину українського населення, відволікти її від національної хуторянської традиції обмежувати коло своїх інтересів своїм маєтком і спрямувати конструктивні зусилля людей на спільну справу.
Виявляється, рік тому, 20 січня, ми зі старшими дітьми закермували в музей мистецтва на Грушевського, з чого почалося наше з дітьми ходіння по музеях. А рівно за рік Грушевського перетворилося на поле бою.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31