За життя

На Гранях непоганий матеріал про історію авіакатастроф.
Сотрудники подкинули ...

Считается, что музыка песни Бориса Гребенщикова "Город Золотой" пришла из Италии. Но есть и альтернативное мнение.
Я - за кризу. В першу чергу це криза не фінансова, не економічна, а криза споживання. Суспільство - як той товстяк, який їсть досхочу і важить за двісті кіло. І тут йому почали скорочувати порції улюбленого суфлє. Він репетує "де моє суфлє", хоча мав би зазирнути у люстро і подумати, що не тільки суфлє треба викинути, а провести тижневе голодування, урізання шлунку і повний перегляд свого режиму харчування.

І шкода, що криза "минула" повз більшість населення. Когось скоротили, комусь зарплатню зрізали, хтось не поїде у відпустку за кордон, але це все - суто позитивні зрушення, які мають змусити людей переглянути свій життєвий шлях. Якщо ви ще цього не зробили, почитайте коротку інструкцію з оздоровлення життя.
Натрапив на персональний запис одної людини, яка описує життєвий досвід з подання поради керівництву парку і що з того вийшло.

Якщо коротко, то перш ніж перевищувати очікування клієнта, непогано з'ясувати, чи правді клієнт хоче чогось в тій мірі, в якій вам це здається. Тобто, якщо ви думаєте, що кожному клієнту треба надати безкоштовну каву, - перевірте, може він буде радий і платному автомату. Не витрачайте зайві кошти. Про це пише і Алекс Левітас сьогодні.

4 роки тому купив в ювелірному магазині пару обручок нам з дружиною. Зараз моя стала мала (розкачав пальці) і я вирішив купити таку ж тільки більшого розміру. В тому ж магазині.

Заходимо в ювелірний магазинчик:

- У вас обручки є?
- Є. Але тільки з діамантами.

Над нашим будинком почався досить сильний дощ і я виставив відро на вулицю, щоб заміряти, скільки дощу падає на площу відра (виходячи з того, що кущу дістається в 2-3 рази більше, ніж площа верхньої частини відра). За пів-години в відро налилося ... приблизно склянка (200-300 мл) води. Навіть якщо вважати, що відро я виставив не з самого початку, навряд чи в нього налилося б більше літру води. Висновок - поливати рослини краще зі шлангу навіть в умовах дощової погоди.
"... Після цієї кривавої акції пристала кличка "кацап" до московитян, А ЗГОДОМ ДО всіх росіян, до великого князя московського і першого московського царя Івана IV ГРІЗНОГО. Це слово походить від татарського "кассап"; що означає, м'ясник."

Детально читати тут .
Все слышали песню Мумия Троля "Малыш". Но мало кто знает, что эта песня принадлежит перу Цоя. А вот и оригинал:

Цитата из моего письма к одному ISV:

Прежде чем делать любую функцию, напишите для нее пресс-релиз и статью в журнал. В процессе написания выяснится, что нужно сделать немного другую функцию, и оформить ее так, а не иначе и не так, как предполагалось изначально. Т.е. идите от потребителя, а не от программиста.

(Хто не в курсі, I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the country for which it stands ... -- це початок американської клятви/присяги).



Білки біля Детройту використали американські прапори з військового цвинтаря для побудови своїх будиночків на деревах. Детальніше (англійською) тут.

Малюнок і посилання взяті звідси.

  • Архів

    «   Вересень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30