За життя

Поки що розміщую тільки посилання, оскільки планую статтю з ілюстраціями на тему "дизайнерські рішення, які Apple спаплюжив ми загубили". Upd: про це ж каже і Лео Каганов в статті про Бабушкофон.
Предлагается для установки на площади Дзержинского в городе Москва. Композиция состоит из двух зеленых крокодилов, ведущих подвыпившего питерского интелигента в сторону сами знаете какую. Отливается в бронзе.
На большом, совершенно чистом листе в нижнем углу был нарисован крохотный красный петушок.
- Картина называется: "Очень одинокий петух", - объяснил Карлсон.


Тут я згадував, що відправив їм запит стосовно апгрейду. Тільки що отримав відповідь, що апдейт буде в другій половині червня роздаватись по FOTA (тобто не через комп'ютер, а напряму на пристрій).
1. Коли вони свистять, насправді вони ображають вас.
2. Вони такі пружні, що можуть стати чудовою підводною боксерською грушею.

Далі і з ілюстраціями.
Ряд країн (США, ЄС, Австралія, Нова Зеландія, Корея тощо) нещодавно уклали угоду ACTA щодо посилення захисту інтелектуальних прав. Головна ідея полягає в тому, що країни-учасниці угоди затримують і знищують транзитний вантаж, вироблений в інших країнах, якщо такий вантаж порушує патенти в країні-учасниці угоди. Що це означає: Індія виробила певні ліки, запатентовані в, скажімо, Кореї. Звісно, виробила без патенту (вкрала). Тепер вона постачає ці ліки в, скажімо, Венесуелу. Транзитом через Європу. А в Європі ці ліки конфіскують. Індія обурилась на цю угоду і створює нову угоду із усіма зацікавленими сторонами (виробниками і споживачами такої продукції), що має протидіяти ACTA. Як ви вважаєте, Індія в цьому разі виступає як добрий Робін Гуд чи як розбійник з великої дороги?
Купив дружині з місяць тому телефон HTC Hero, виявилось Android 1.5. Тепер сижу, чекаю на апгрейд. На українському сайті HTC про Hero ані слова, хоча коробка вся з себе українська. Відправив до HTC запит, що за фігня - чи це офіційний телефон і де його підтримка. Подивимось, що скажуть. Якщо не скажуть, не буду більше купувати HTC (це був третій, і, мля, він без української мови!).
Накопал интересную статистику по кликам на различные результаты выдачи Гугля. В частности, на первый результат кликает вдвое больше людей, чем на второй. Более того, на первый результат кликает столько же людей, сколько на второй, третий и четвертый вместе взятые. Таким образом, пользительность первого места при поиске в гугле подтверждается почти документально.
Ще три дні тому наші пташенята вимагали черв'яків на біс:



А зараз це вже дорослі птахи:



які, коли я почав їх фотографувати, розлетілись, а лишився тільки правий, і то тільки тому, що він мріяв, коли виросте, стати страусом:


Кто не курит и не пьет, тот, конечно, идиот, и здоровеньким умрет, но сто лет он проживет. Ну а если не везет, и сто лет не проживет, все равно он бед не ймет, сохранив здоровье. Вот.
  • Архів

    «   Жовтень 2024   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31